Dana Rogoz, întâmplare neașteptată înainte de a pleca din Laponia: „Nu-mi vine să cred”

Dana Rogoz a petrecut câteva zile magnifice în Țara lui Moș Crăciun. Vedeta a plecat cu mic cu mare în Laponia și au trăit cele mai magice și mai frumoase momente din viața lor, deși frigul năprasnic era aproape de nedescris.

Dana Rogoz și-a anunțat fanii cu câteva zile înainte de a pleca unde își va petrece sfârșitul lunii noiembrie. Aceasta a ales cu mare atenție hăinuțele groase pentru întreaga familie și au decolat spre Laponia.

Pe parcursul șederii lor acolo s-au plimbat cu sania trasă de cai, au lăsat scrisori către Moș Crăciun chiar la cutia poștală a bătrânului cu barbă albă și au participat la un foc minunat de tabără așteptând cu nerăbdare să vadă un strop de magie nordică: aurora boreală. Potrivit spuselor vedetei pe rețelele de socializare, aceasta nu și-a făcut apariția, deși actriței i s-a părut la un moment dat că vede o lumină mai aparte, ceilalți membri ai familiei nu au observat-o.

Ei bine, se pare că frumoasa actriță a fost mai norocoasă de cât ar fi crezut. Chiar în noaptea dinaintea plecării lor din ținutul magic al Moșului, Dana Rogoz admira stelele prin cupola de sticlă a casei unde erau cazați când la un moment dat s-a produs ineditul pe care-l aștepta. Nu, nu era sania lui Moș Crăciun trasă de reni, era spectacolul naturii: aurora boreală. Vedeta a surprins cele mai frumoase poze și le-a împărtășit cu fanii săi.

„Mi s-a implinit un vis! Stăteam toți 4 în același pat, sub cupola de sticlă, Radu tocmai ațipise, Vlad și Lia se culcușiseră între noi, iar eu mă uitam spre stele, când din perfect cum era deja, a devenit totul mai mult ca perfect. Am văzut cum se formează o lumină pe cer, m-am mișcat stânga-dreapta să nu fie cumva ceva reflectat în fereastra, Vlad mi-a confirmat că o vede și el, așa că l-am strigat pe Radu să se trezească că gata, asta e!.

Cred că am repetat continuu de vreo sută de ori nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred.... Am trăit tot momentul cu un nod de plâns în gât, pentru că era un vis din copilărie care mi se împlinea. Nici nu mai speram să o prindem, înțelegând că se întâmplă totuși destul de rar în această perioadă.

Și deși termometrul din cameră îmi arăta -25°C, feels like -32°C (n.r.-25°C, se resimt ca -32°C), mi-am luat direct peste pijama geaca și am ieșit afară din căsuța noastră, să văd aurora boreală și mai bine. Și stând așa, în zăpadă, cu ochii la ea, nici frig nu mai simțeam. Ce minunație! Ce norocoși să o vedem exact înainte de a pleca spre casă', a scris Dana Rogoz în dreptul minunatelor imagini.

Aurora-boreala-cupolaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete