Dana Rogoz este însărcinată! Actrița a dezvăluit sexul bebelușului

Dana Rogoz, Radu Dragomir și fiul lor Vlad

Recent, pe contul personal de Instagram, Dana Rogoz a făcut marele a anunț: Este însărcinată pentru a doua oară! Ea și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, vor deveni părinți pentru a doua oară!

Dana Rogoz este însărcinată! Actrița a dezvăluit sexul bebelușului

Cuplul mai are împreună un fiu, Vlad, în vârstă de 5 ani. Actrița a dezvăluit și care este sexul bebelușului. Perechea va avea o fetiță!

„DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat.

Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!”

Cum s-au cunoscut Dana Rogoz și soțul ei?

„Ne-am cunoscut lucrând în televiziune şi, la un moment dat, după vreo doi ani de lucru împreună, s-a întâmplat să ne îndrăgostim.

Şi uite-ne, suntem încă împreună. Cum? Nu ştiu, nu prea pot să vorbesc despre asta, fiindcă nu e o reţetă, ceva ce se aplică tuturor.

Cred că semănăm pe dinăuntru foarte tare. Şi mai cred că ne-am lăsat în pace, nu ne-am schimbat niciunul de dragul celuilalt.”

„Am intrat în relaţia asta foarte curaţi”

„Am fost sinceri şi autentici şi am intrat în relaţia asta foarte curaţi, cu mare încredere unul în celălalt.

Uite că am ajuns să împlinim 15 ani de relaţie, în ciuda tuturor aşteptărilor din jurul nostru. Nimeni nu ne dădea şanse, nici familia, nici chiar prietenii cei mai apropiaţi.

Dar între noi era ceva aşa de puternic, credeam aşa de tare în relaţia asta, încât mi se părea ridicol că ei nu văd. Poate, din exterior, şi eu aş fi ju­decat la fel.

Gândiţi-vă că încă nu împlinisem 19 ani când ne-am mutat împreună, iar el avea deja 36. În acelaşi timp, totuşi, eu nu eram o fată de 18 ani, eram mult mai matură, eram un copil crescut între adulţi”, a dezvăluit Dana Rogoz, în urmă cu ceva timp.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012. Regizorul a mai fost căsătorit anterior și mai are un fiu, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea.

Foto: Instagram

Citește și:

Britney Spears deține doar 30% din custodia fiilor ei. Artista luptă pentru o înțelegere egală cu tatăl copiilor ei

Kate Middleton, un nou exemplu de eleganță și rafinament. Detaliul cu care a reușit să îi aducă un omagiu prințesei Diana

Soțul Octaviei Geamănu mai vrea un copil: „Dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete