Dana Rogoz e disperată în ceea ce o privește pe fetița ei: „Îl preferă pe Radu. Cred că deja simte o presiune din partea mea, căci mi-o doresc prea tare”

Dana Rogoz a povestit într-o nouă postare pe rețelele de socializare cum a încercat să o atragă pe Lia, fetița ei de doar doi ani și jumătate, să petreacă timp și cu ea, să doarmă cu ea. Micuța îl preferă pe Radu, pe tatăl ei, de fiecare dată, iar actrița nu știe cum să procedeze pentru a avea unele momente mamă-fiică.

„Va povesteam zilele trecute că Lia trece printr-o etapă în care îl preferă pe Radu, mai ales când vine ora de culcare. Așa cum spuneați mulți dintre voi la comentarii, cred că deja simte o presiune din partea mea, căci mi-o doresc prea tare! În plus, weekendul trecut, s-a întâmplat că eu să îi cer lui Radu să iasă cu Lia la plimbare, că să pot rămâne cu Vlad la teme, în linisite. Și când l-a auzit pe Radu cerându-i “Hai, Lia, cu mine!”, ea brusc s-a împotrivit: “Nu, vreau să rămân cu mama!”. Și ce îmi zic eu: Asta e! Bingo! Evrika! Am găsit! Ideea e să ajungă să o ceară și Radu, iar eu să nu mă mai arăt așa de dornică de a face doar eu lucruri cu ea (a se citi “disperată” în loc de “dornică”).

Buuun, deci trecem la etapă următoare: Psihologia Inversă. Jbeang! Și uite-mă punând la cale cu Radu un plan, că înainte de culcare el să o ceară (deși în mod normal nu e nevoie), dar să îi ceară oricum să meargă cu el la culcare, iar eu să îi zic că “în seară asta dormi cu tată, da? Nu dormi cu mama!”. Zis și făcut', a povestit actrița pe Facebook.

Tactica nu i-a reușit însă, Lia nu a a vrut să doarmă cu mama ei, tot cu tatăl ei a mers la somn. „Vine ora de culcare. “Lia, în seară asta dormi cu TATĂ!” îi zic eu apăsat. “Daaaa! Cu tată!” îmi răspunde ea fericită. “Deci eu nu pot să dorm cu ține, eu dorm cu Yoyu. Tu dormi cu tată.” subliniez eu (deși îmi era greu să mă prefac că nu aș vrea să vină cu mine la culcare). “Da. Da. Cu tată, da” îmi spune ea atât de ușurată, eliberată, fericită că a scăpat de negocierile alea lungi cu noi.

De obicei, săracă, noi îi zicem “Hai cu mama”, ea trebuie să insiste “Hai cu tată” și tot așa. Dar de dată această, ÎN SFÂRȘIT, am înțeles și am scutit-o de tot efortul asta de convingere. A ieșit pur și simplu satisfăcută cu Radu de mâna, zicandu-ne mie și lui Vlad “noapte bună”. Așadar, tactică “psiholigia inversă” a fost …..un eșec!', a încheiat actrița.

dana-rogoz-despre-fetita-ei-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Și pe 8 ianuarie, Dana Rogoz a dedicat o întreagă postare pe Facebook tot pentru fiica ei, ea a povestit atunci pentru prima dată în ce situație e cu fetia Lia. „Trebuie să va mărturisesc ceva. Lia trece prin etapă în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu. Și mă doare, jur. A început să dea primele semne acum vreun an, imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu. La momentul acela mă bucurăm că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără să mai fie dependență de mine. Apoi a început să ne amuze, căci de fiecare dată când eu îi cântăm ceva, mă oprea brusc și îi cerea lui Radu să continue. Nu știu dacă mă înțelegeți, dar chiar mă străduiam să îi fiu simpatică, dansând și cântând în față ei, apelând la toate “trucurile” de Abramburica :))) Nimic. Un simplu lălăit de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admirație…', a povestit actrița.

Și a continuat: „Buuun, amuzant în prima faza. Dar acum, la 2 ani jumate, eu pot să o adorm doar dacă nu e Radu acasă, altfel cere să vină și el sau să rămână doar ei doi. A ajuns până în punctul în care dacă se împiedică și cade pe stradă, iar eu sar repede și o ridic, ea să se arunce din nou, strigând: “Nuuuu, mama, tată mă ridică!”. Sigur că mă îmbrățișează și mă pupă și îmi spune că mă iubește și că avem în continuare momentele noastre de drăgălit.

Dar când e vorba de ales la cine să stea în brațe sau cine să o îmbrace, clar “tată”. Și, repet, mă doare. Sunt geloasă! Nu-i spun nimic, evident, dar îmi trec prin minte numai replici de genul “te-am purtat în burticaaa!!!”, “ai stat la sânul MEU!”… :))) Drept urmare, va întreb pe voi, părinți de fete: etapă asta a lor de atasare/dependență de tati cum se gestionează corect? Că nu vreau să o forțez în niciun fel, evident, dar în același timp simt că și Radu are uneori nevoie disperată de ajutorul meu, pe care ea îl refuză categoric în episoadele de rebeliune specifice toddlerilor.', a încheiat ea.

Dana Rogoz e căsătorită cu regizorul Radu Dragomir și împreună au doi copii, pe micuța Lia, dar și pe Vlad, care deja merge la școală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete