Dana Nălbaru îi dă replica medicului estetician Adina Alberts: “A fi îngrijit are legătură cu curățenia corporală, nu cu a fi mereu scos din țiplă”

Dana Nălbaru a fost aspru criticată de medicul estetician Adina Alberts într-un interviu acordat de aceasta revistei Viva. Medicul îi reproșează cântăreței că a renunțat să se mai gândească la modul în care îmbătrânește și că nu există niciun motiv ca o femeie să nu se îngrijească.

„Am fost şocată de numărul foarte mare de riduri pe care le avea la colţul ochilor. Nimic nu te opreşte să ai grijă şi de tine, chiar dacă ai copii. Dana Nălbaru a renunţat de mulţi ani să se mai gândească la felul în care îmbătrâneşte. La un moment dat copiii ne vor condamna pentru că nu am avut grijă de noi, este concluzia Adinei Alberts referitoare la modul în care cântăreața are grijă de ea.

Dana Nălbaru îi dă replica medicului estetician Adina Alberts: “Fiecare rid ascunde o poveste”

În replică, Dana Nălbaru (41 de ani) i-a transmis medicului, prin intermediul unei postari pe facebook, că oamenii sunt diferiți și este perfect normal să aibă valori diferite. În plus, artista a ținut să sublinieze că, din punctul ei de vedere, a fi îngrijt are legătură strict cu curățenia corporală, nicidecum grija față de propria persoană nu presupune să fii scos din țiplă tot timpul.

“Eu ma numar printre aceia care stiu sa fie multumiti cu ce au, care stiu sa se bucure de prezent, ma numar printre femeile care inteleg ca timpul nu poate fi oprit si ca fiecare rid ascunde o poveste, ca a fi ingrijt are legatura cu curatenia corporala nu inseamna sa fii scos din tipla mereu. Eu sunt dintre aceia care vor sa isi traiasca varsta asa cum e ea si ma numar printre cei care au inteles ca ce ai inauntru e mult mai valoros decat ambalajul cu care te afisezi sau pe care, periodic, ti-l poti schimba”, scrie Dana pe facebook.

Iubirea necondiționată a copiilor, singurul lucru care contează cu adevărat

Dincolo de replica acidă pe care artista i-o dă medicului estetician, se evidențiază un sfat sincer adresat femeilor care nu mai sunt la prima tinerețe. Totodată, artista le asigură pe femei că micuții lor le vor iubi necondiționat, iar această iubire cu care le învăluie copiii ar trebui să fie singurul lucru care să conteze pentru ele: “Va invit sa va stresati mai putin, doamnelor, la gandul ca poate copiilor vostri le va fi rusine cu voi si sa va bucurati mai mult alaturi de ei, sa traiti cu ei cat puteti de mult aceasta viata simtind cu si pe propria piele ce inseama fii iubit neconditionat”.

Citește și 

Trucurile de frumusețe ale divelor Hollywoodului de altădată

3 metode naturale prin care poți preveni lăsarea sânilor

Cum poţi preveni şi scăpa de vergeturi!

Sursa foto: pagina de facebook a Danei Nalbaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete