Cum arată invitația la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder?

Au mai rămas doar câteva zile până la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder și așa cum era de așteptat, cei doi miri sunt nerăbdători să își unească destinele. Într-o postare pe contul de socializare, Nicolae Medforth-Mills a dezvăluit cum arată invitația la nuntă.

Cum arată invitația la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder?

Nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder va avea loc pe 30 septembrie, la Sinaia, iar cum până la ceremonie mai este foarte puțin, pregătirile sunt în toi. Pentru că este o nuntă la care vor participa o mulțime de persoane importante, invitația trebuia să fie una pe măsură. Deși mulți s-ar fi așteptat la un design sofisticat, cei doi miri au ales o invitație simplă, iar fostul principe Nicolae a dorit ca aceasta să devină publică.

În dreptul fotografiei postate pe contul de facebook, Nicolae Medforth-Mills a scris și un mesaj care demonstrează încă o dată că relația acestuia cu Alina Binder este una specială și că așteaptă cu nerăbdare momentul în care aceasta îi va deveni soție.

“5 zile până mă căsătoresc cu cea mai frumoasă fată!”, a scris fostul principe Nicolae pe facebook.

Pe lângă informațiile referitoare la locul în care va avea loc ceremonia religioasă, invitații au aflat prin intermediul invitației și codul vestimentar pe care trebuie să îl respecte. Pentru doamne, rochia de zi și pălăria sunt obligatorii, în timp ce bărbaților li s-a cerut să poarte fie o uniformă, fie o ținută elegantă de zi sau un costum de zi.

Ceremonia religioasă este programată pe 30 septembrie, începând cu ora 14:30, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, aceasta fiind urmată de o recepție.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată invitația la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder.

Foto: facebook

Citește și:

Prima nuntă gay în Familia Regală Britanică: vărul Reginei Elisabeta a II-a s-a căsătorit cu un bărbat

Ce frumoasă este fetița Gabrielei Cristea! Micuța a împlinit 1 an

De ce a renunțat Meghan Markle la rujul roșu? Motivul pentru care nu va mai purta un astfel de make-up

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete