Dana Budeanu și Ioana Dichiseanu reacționează după ce Delia a fost criticată că nu vrea copii: „Sunt persoane care nu au instinctul matern dezvoltat”

Delia Matache a fost aspru criticată după ce a declarat că nu vrea să facă copii. Dana Budeanu și Ioana Dichiseanu au sărit în apărarea artistei.

Delia a tot fost întrebată când face copii, iar artista a declarat recent că nu își dorește să devină mamă. După afirmațiile făcute, artista a fost aspru criticată de internauți. Dana Budeanu a sărit în apărarea vedetei și a spus: „Bravo, Delia! Respect'.

Și Ioana Dichiseanu se numără printre persoanele publice care au sărit să o apere pe Delia. Fiica regretatului Ion Dichiseanu spune că nu trebuie judecată decizia pe care a luat-o.

„Văd că tot mapamondul s-a inflamat din cauza declarațiilor Deliei. În primul rând, mi se pare normal ca fiecare să facă ce își dorește cu viața sa, atâta timp cât nu lezează viața altcuiva prin acest lucru. În al doilea rând, țin să o felicit. Sunt persoane care nu au instinctul matern/patern dezvoltat și nu ar fi capabile să se ocupe de un copil. Atenție! Să se ocupe de un copil!', a scris Ioana Dichiseanu pe Facebook.

„De crescut sau de născut este ușor, dar să educi și ai grijă de toate aspectele formării unui copil (fizic, emoțional, etc) este mai complicat. Decât să aduci pe lume un suflet doar de dragul de a bifa o chestiune socială, cred că e mai de apreciat un om care e conștient că nu are calitatea de a fi părinte. Așa că mie mi se pare foarte asumată Delia și… bravo ei', a continuat aceasta.

delia-matache-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

De ce nu vrea Delia copii

Delia este căsătorită de 10 ani cu Răzvan Munteanu și mulți așteptau ca familia lor să se mărească. Cântăreața, care face parte din juriul de la „iUmor’, a anunțat că nu vrea copii și a explicat de ce a luat această decizie.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!’, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete