Cine e și cu ce se ocupă noua iubită a lui Mihai Albu. Îndrăgostiții nu locuiesc încă împreună: „Ea a mai fost căsătorită”

Mihai Albu s-a afișat zilele trecute cu noua iubită. Creatorul de pantofi a publicat în mediul online două fotografii cu partenera, cei doi apar foarte apropiați. Invitat recent în emisiunea „La Măruță' de la Pro TV, Mihai Albu a spus cu ce se ocupă iubita, dar a făcut publice și detalii din trecutul ei.

Iubita lui Mihai Albu nu e persoană publică. La Pro TV, Mihai Albu a spus că, deși iubește din nou, e prea devreme pentru planuri de căsătorie. Mai mult, a vorbit despre iubita sa, de profesie chirurg.

„Am pus și eu două fotografii și uite ce am iscat! (…) Da, Mihai Albu este îndrăgostit! Da, ea este medic. (…) Este o persoană foarte discretă. (…) Ne-am cunoscut prin prieteni comuni, s-a infiripat ceva de la început. E o persoană foarte rafinată, suntem împreună de câteva luni. Eu încă stau cu mama, nu locuiesc cu ea. Mama a trecut acum câteva săptămâni prin ceva grav, acum e bine', a spus designerul.

„Este o relație serioasă, ea a mai fost căsătorită, are chiar o fetiță de șapte ani, pe care am cunoscut-o…Îmi pierdusem cumva speranța să găsesc pe cineva potrivit. Când te aștepți mai puțin, se întâmplă lucrurile. (…)Uite că s-au potrivit lucrurile! Ne-am găsit! (…)

Trecutul a pus niște piedici, se fac tot felul de paralele. Iar unii au băgat treaba asta cu doamna Albu!(…) Este o femeie de carieră, are o relație foarte dificilă. (…) Mă văd căsătorit, de ce nu? Poate și cu ea, dacă e persoana potrivită. (…) Nu credeam că mai există persoane așa, cu o minte pusă la locul ei', a mai dezvăluit el în emisiunea lui Cătălin Măruță, transmite protv.ro.

Iulia Albu, reacție după ce Mihai Albu și-a făcut iubită

Cei doi au divorțat acum nouă ani, iar rodul iubirii lor e Mikaela, fiica lor de 13 ani. Întrebată de Click ce părere are despre noua relație a lui Mihai Albu, Iulia a spus: „Întotdeauna mi s-a părut ciudat ca, atunci când o parte dintr-un cuplu divorțat își găsește o jumătate, sa fie întrebată fosta soție, fostul soț, ce părere are in legătura cu asta', a declarat Iulia Albu.

Și a continuat: „Singurul lucru pe care îl am de declarat este că le doresc casă de piatră, să fie cât mai fericiți împreună. Doamna pare o persoană respectabilă și m-aș bucura ca influența ei asupra fostului meu soț să fie una puternică și, într-un final, fericit, să evităm referirile atât de dese la persoana mea, având în vedere că această relație este între ei doi. Pentru mine este profund deranjant să primesc mesaje de fiecare dată când fostul meu soț dă interviuri sau apare la televizor că a mai găsit ceva de spus despre mine, după 10 de ani de la divorț', a mai spus Iulia Albu, care a fost căsătorită cu Mihai Albu 9 ani de zile, iar rodul lor e fiica Mikaela, care are 13 ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete