Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Primele declarații: „Sunt mândru de mine”

Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023 și premiul în valoare de 100.000 de euro. Pe locul doi a fost Andrei Krișan, iar pe locul trei Carmen Grebenișan, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

O seară încărcată de emoții a fost la Survivor România 2023, în marea finală. Toți au așteptat cu sufletul la gură să afle marele câștigător. Publicul a hotărât!

Dan Ursa e câștigătorul Survivor România 2023. „Concurentul care câștigă competiția Survivor România 2023, marele campion Survivor România 2023 desemnat de public este….Survivor România 2023 are un campion, iar acesta este Dan Ursa', a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Dan Ursa, declarații după ce a câștigat Survivor România 2023

Emoționat, dar foarte bucuros, Dan Ursa a spus: „Domnul Dan, sunt mândru de mine și de toți susținătorii mei. Da, am încredere în mine. Asta simt.'.

dan-ursa-a-castigat-survivor-romania-2023-10SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cine e Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023

Dan Ursa este din Cluj, are părul brunet, ochii verzi, iar în viața de zi cu zi are o funcție de conducere în vânzări, este director. Înainte de a pleca în jungla Dominicană, concurentul credea că va probleme în a se adapta la regimul alimentar din competiție. „Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!, a anunțat Darius Dan Ursa pe contul lui de Instagram, înainte de participarea la Survivor România 2023, scrie playtech.ro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete