Dan Negru, mesaj revoltător pe Facebook. Ce l-a deranjat de data aceasta pe prezentatorul de la Kanal D: „Involuăm spre carul cu boi”

Dan Negru, mesaj revoltător pe Facebook. Prezentatorul dela Kanal D a transmis câteva gânduri profunde, după o întâlnire pe care a avut-o cu Dumitru Prunariu, românul care a ajuns în spațiu.

De curând, Dan Negru s-a întâlnit la o cafea cu Dumitru Prunariu, cunoscutul astronaut român. Împreună au purtat diverse discuții, iar după întâlnire, prezentatorul de la Kanal D a transmis câteva gânduri pe Facebook, unde are sute de mii de fani.

Prezentatorul TV de la Kanal D s-a arătat dezamăgit de cât de puține lucruri putem face astăzi, având în vedere că telefoanele din ziua de astăzi, pe care toată lumea le deține, sunt mai performante și mai rapide decât computerul unei rachete din anul 1969.

„Se fac azi 42 de ani de când Dumitru Prunariu a ajuns în spațiu și povestim la o cafea despre câte-n lună și-n stele 🌓✨ Vreo 600 de pămanteni au ajuns în spațiu și românul e unul din ei.
Zborurile spre Lună erau normale acu’ 50 de ani. Azi omul se bucură dacă mai apucă să iasă-n spațiu.
Telefonul pe care-l ai în mână e mult mai performant decât computerul rachetei Apollo care a dus omul pe Lună în ’69', a scrie Dan Negru pe Facebook.

dan-negru-dumitru-prunariu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și a continuat: „Viteză de procesare a computerului navetei spațiale Apollo era de 0,043 MHz. Un iPhone are azi 3460 MHz.
Memoria navetei care a ajuns pe Luna era de 64kb.
Memoria telefonului cu care am făcut fotografia asta are 512 GB 😂
În loc să evoluăm spre zboruri cosmice, involuam spre carul cu boi… '.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete