Ce face în fiecare dimineață Gwyneth Paltrow pentru sănătatea sa?

În ciuda stereotipurilor sociale, Gwyneth Paltrow dovedește că vârsta ta este doar în capul tău. Ea are 50 de ani și este mândră de asta. Ea se simte confortabil să apară fără machiaj sau doar în bikini.

Gwyneth Paltrow nu se teme de riduri sau de îmbătrânire, dar asta nu înseamnă că nu are grijă de ea însăși. Într-un interviu, scrie Bright Side, ea a împărtășit că primul lucru pe care îl face atunci când se trezește este să își facă o cură cu ulei de cocos: „Pun o lingură în gură. În timp ce deschid perdelele și toate cele, îl cam învârt. Este un mod ayurvedic de a elimina bacteriile din gură”.

Toate schimbările din corpul tău sunt normale, spune ea. Trebuie doar să îl iubești și tu: “Accept semnele și slăbirea pielii, ridurile. Îmi accept corpul și renunț la nevoia de a fi perfectă, de a arăta perfect, de a sfida gravitația, de a sfida logica, de a sfida umanitatea. Îmi accept umanitatea”.
Una dintre modalitățile prin care speră să se bucure mai mult de viață este să se relaxeze. Lucrurile mărunte, cum ar fi gătitul cinei, devin importante.
Pentru ea, este, de asemenea, esențial să își mențină viața personală și să continue să construiască o relație puternică cu soțul ei: “Aș vrea să continui să îmi deschid cele mai profunde părți ale mele soțului meu, chiar dacă mă sperie.”

Faptul că are 50 de ani nu o sperie, ba chiar are efectul opus. Ea spune că, atunci când a împlinit 30 de ani, a simțit foarte multă presiune să se căsătorească și să aibă un copil. Apoi, la 40 de ani, s-a speriat foarte tare. Actrița a început să se întrebe despre cum ar vrea să îmbătrânească și ce își dorește în viitor.
Acum se simte foarte bine și și-a găsit locul în lume.

Să rămâi tânără nu înseamnă doar să îți faci proceduri cosmetice, ci și să muncești din greu cu mintea și modul de viață. Este esențial să îți găsești frumusețea la orice vârstă.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete