Dan Negru, mai sincer ca niciodată! Dezvăluiri uluitoare despre relația cu Andreea Marin

Dan Negru, mai sincer ca niciodată! Dezvăluiri uluitoare despre relația cu Andreea Marin

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. De-a lungul timpului, acesta i-a cucerit pe români cu atitudinea sa veselă pe care a avut-o în emisiunile pe care le-a moderat.

„Regele Revelioanelor' a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai' de la Kanal D și a oferit detalii nespuse până acum din viața sa. Nu este nici un secret că în trecut s-a zvonit că Dan Negru și Andreea Marin ar fi fost implicați într-o poveste de dragoste.

Întrebat de prezentatoare emisiunii dacă a iubit-o pe fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr., acesta a fost deschis și a mărturisit că singura iubire pe care a împărtășit-o cu „Zâna' a fost iubirea pentru televiziune și atât.

De asemenea, îndrăgitul prezentator nu a ezitat să aducă cuvinte de laudă la adresa Andreei Marin spunând că în opinia lui, aceasta este unul dintre cei mai de succes oameni din televiziunea românească. Mai mult de atât, Dan Negru o consideră și pe Mihaela Rădulescu o persoană generoasă, însă niciodată nu s-a pus problema de a avea un alt tip de relație decât cea de colegialitate.

„Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Am iubit împreună televiziunea. Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine', i-a răspuns Dan Negru prezentatoarei Denise Rifai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete