Minune în viața familiei Lis: Oana va deveni mamă!

Minune în viața familiei Lis: Oana va deveni mamă!

Se spune din bătrâni că atunci când un om va planta un copac, va construi o fântână și va face un copil, acesta va fi pe deplin împlinit. După ani întregi de încercări, Oana și Viorel Lis vor deveni părinți. Deși procesul a fost extrem de complicat, soția fostului primar al Capitalei a făcut anunțul cel mare.

Fericirea Oanei este incomensurabilă pentru că visul ei va fi, în sfârșit, o realitate. Vedeta a mărturisit că drumul pe care l-a ales a fost extrem de greu de parcurs, însă este mulțumită pentru că nu s-a dat bătută și a făcut tot ce i-a stat în putință.

„Eu am făcut tot ceea ce ține de mine. Acum aștept să fiu sunată atunci când se întâmplă în sistem o minune. Mi se pare normal să dureze timp. Am văzut comentarii pe Internet de la unele persoane că durează mult. Și o femeie care rămâne gravidă, durează 9 luni până când își vede copilul. Nu mai spun că în zilele de astăzi femeile au probleme și durează 10 ani până să rămână gravide', a mărturisit Oana Lis.

Ultima etapă pe care o mai are de parcurs depinde de telefonul care o va anunța că vor deveni părinți. Însă acest lucru este cea mai ușoară și motivantă așteptare, motiv pentru care va avea răbdare și credință.

„Adică pentru mine nu este nicio problemă că durează. Mi se pare normal să dureze, pentru că nimic în viață care este frumos și minunat nu vine de pe o zi pe alta. Eu am făcut tot ce ține de mine și acum aștept să intervină destinul, Dumnezeu.

Bineînțeles că am învățat să am și răbdare. Nu aveam înainte. Îți dai seama, când ești tânăr nu ai răbdare în general. Dar eu am învățat să am și asta mă ajută', a mai spus soția fostului edil al Bucureștiului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete