Dan Negru, dezvăluiri inedite despre relația cu Volodimir Zelenski: „Acum niște ani”

Dan Negru și-a dat demisia după 20 de ani petrecuți la Antena 1 și a început o nouă colaborare cu cei de la Kanal D. Acesta va prezenta o emisiune de tip quiz-show, „Jocul cuvintelor', unde participanții își vor pune mintea la contribuție pentru a găsi răspunsurile corecte.

De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat o mulțime de emisiuni care au adus audiențe imense trustului Intact. În prezent, acesta va face parte din echipa televiziunii Kanal D, iar recent a oferit un interviu în care a dezvăluit și alte proiecte.

Prezentatorul TV prezintă la Chișinău două emisiuni unde este coleg cu mai mulți ruși și ucraineni. De asemenea, acesta susține că știe foarte bine piața TV atât din Rusia, cât și din Ucraina. Ba mai mult decât atât, în urmă cu mulți ani, Dan Negru a fost interesat de un format produs de Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei.

„Am în echipa de la Chișinău și ruși și ucraineni, oameni admirabili și unii și alții. Cunosc bine piața de TV din ambele țări. N-am spus-o niciodată, dar acum niște ani am pus ochii pe un format produs de casa de producție a lui Volodimir Zelenski, Crack them Up se numea.

Era un concurs de cultură generală, la începutul anilor 2000, și el o prezenta. Ba chiar ucrainenii au negociat cumpărarea formatului meu cu măști, așa că știu bine piața aia de TV și rușii sunt formidabili în divertismentul de TV. Sper că se vor așeza lucrurile. Cred că ne vom liniști cât de repede', a declarat Dan Negru pentru ego.ro.

„Regele audiențelor', cum a fost numit, a mărturisit că este foarte entuzismat de noul proiect și abia așteaptă ca telespectatorii să cunoască oameni inteligenți.

„E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit pâna acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!’, a spus în urmă cu o lună Dan Negru.

Foto: Dan Negru Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete