Dan Negru te provoacă la „Jocul cuvintelor”

Dan Negru a renunțat la colaborarea de lungă durată cu Antena 1 pentru un nou proiect, de data aceasta la Kanal D.

S-a vorbit mult despre despărțirea lui Dan Negru de Antena 1, după 22 de ani de colaborare. Conform www.paginademedia.ro, Dan Negru a fost cea mai longevivă persoană din trustul Intact, acolo unde a prezentat aproape 30 de formate de divertisment diferite.

La momentul plecării, acesta a transmis un mesaj emoționant despre anii petrecuți la Antena 1.

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei, le mulțumesc! Porecla „regele audiențelor' le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre în fântâna din care ai băut apă! Există un om căruia îi mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Când începeam un proiect nou ne îndemna „să țintim luna'. „Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!' Anul ăsta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…'.

Dan Negru, „regele audiențelor'

Mutarea lui Dan Negru la Kanal D este una câștigătoare pentru postul turcesc de televiziune, spun multe voci. „Regele audiențelor', așa cum este cunoscut, va prezenta aici o emisiune de quizz după un format internațional, produs de Turcia. Emisiunea originară se numește „Think' – „Jocul cuvintelor' în limba română. În fiecare ediție, concurenții vor trebuie să ghicească anumite cuvinte, în funcție de indiciile pe care le primesc de la Dan Negru, într-un timp-limită.

Vedeta a subliniat curajul includerii într-o grilă de programe TV un concurs de cunoștințe, un gen ignorat în ultima perioadă. Acesta a spus:

Aducerea în grila Kanal D a emisiunii  e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antrenează mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi '.

Dan NegruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Lora a vorbit despre începuturile în muzică

Foto: Kanal D / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete