Dan Bittman, fascinat de o celebră artistă. Cine i-a spus ”pas” de data asta solistului de la Holograf

Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut o relație timp de 29 de ani. Au trei copii împreună, dar nu s-au căsătorit niciodată. În 2020, cei doi s-au despărțit din cauza infidelității artistului de-a lungul anilor.

Multă vremea s-a speculat că motivul separării definitive a artistului de mama copiilor lui ar fi fost Monica Odagiu, o tânără artistă de doar 24 de ani, însă potrivit Cancan, cea care i-a sucit mințile cântărețului trupei Holograf ar fi fost mezzosoprana Andreea Ilie.

Acum ceva vreme aceasta se afla într-o relație cu Bobby Păunescu. Andreea Ilie a câștigat câteva titluri de miss și a apărut pe micile ecrane în calitate de prezentatoare de știri la B1TV, televiziunea pe care milionarul o deține. Acesta din urmă a fost căsătorit cu Alice Peneacă și a format un cuplu mai mult de un deceniu cu Monica Bîrlădeanu.

Andreea Ilie a postat pe rețelele de socializare în urmă cu ceva timp un mesaj pro-vaccinare și în ironiza pe artist. „Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman!' a fost mesajul mezzosopranei, iar melodia din postare era a trupei Holograf, „Banii vorbesc'.

228934221_10159488506284591_6221442657998866009_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De asemenea, tot potrivit sursei mai sus menționate, Andreea Ilie are o relație specială și cu Răzvan Simion, însă este vorba strict de o amiciție, nimic mai mult.

„Andreea e o tipă funny căreia îi place promovarea, e deschisă; ea cochetează de mulți ani cu mai multe vedete masculine de pe la noi, în ideea că, până la urmă, o să se căsătorească. Dar nu i-a mers relația nici cu fostul iubit al Corinei Dănilă, Norris Măgeanu, nici cu Dan sau Bobby Păunescu – cu care ar fi fost mai mult amică – și nici cu alții.

Cât despre așa-zisa treabă cu Răzvan Simion, nu a fost nimic între ei, dar da, se cunosc și se plac. Ori e nehotărâtă, ori poate că știe ea mai bine ce își dorește: adică pe cineva stabil care s-o ia și de soție. Cert este că i-a zis de data asta și ea pas lui Dan Bittman', a dezvăluit o sursă pentru Cancan.

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete