Dan Badea, despre rolul de tată: „Nu te pregătește nimeni pentru ce va urma!”

Dan Badea, soția lui și fiul lor

Aflat la filmări pentru cel de-al șaptelea sezon iUmor, emisiune care va fi difuzată în această toamnă la Antena 1, prezentatorul show-ului, Dan Badea a vorbit despre modul în care i s-a schimbat viața de la venirea pe lume a micuțului său, Arias Dan Ioan.

Dan Badea, despre rolul de tată: „Nu te pregătește nimeni pentru ce va urma!”

„Lăsând orice glumă la o parte, am senzația că abia acum a început viața. Viața alături de Arias este o binecuvântare, o surpriză permanentă.

Nu te pregătește nimeni pentru ce va urma, indiferent câte filme vezi, ce citești sau câți prieteni cu copii îți spun ce o să te aștepte.

Când ajung acasă după o zi întreagă de filmări la iUmor, cum se întâmplă în această perioadă, oricât aș fi de obosit, mă resetez, mă încarc, am un scop!”, a mărturisit Dan Badea.

Prezentatorul a completat: „Am fost alături de soția mea în sala de nașteri, iar momentul în care i-am auzit vocea prima oară .. nu conștientizezi că ai dat naștere unei vieți, până nu-i auzi glăsciorul. Atunci ne-a topit pe amândoi și de atunci topiți suntem!”.

Ba mai mult, actorul a mai povestit și faptul că l-a avut mereu drept exemplu pe colegul său de la iUmor, Șerban Copoț.

„Șerban mi-a fost model. Felul în care se poartă, modul în care reacționează față de copiii lui, bucuria cu care vorbește cu și despre ei mi-a dat șansa să îmi poiectez felul în care îmi doream să fie și relația mea cu fiul meu.

Acum, când văd părinți pe stradă cu copii, îmi vine fiecăruia în parte să le fac câte o statuie, pentru că știu cât e de greu.

Abia acum îi înțeleg pe părinții noștri, grija permanentă pe care o aveau pentru noi, pe care înainte de a avea copilul tău nu o înțelegi!”, a mai declarat prezentatorul iUmor.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon iUmor, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două Thumbs up vor putea fi apoi votați de către telespectatori cu ajutorul aplicației gratuite iUmor, creată special de Antena 1.

Votul începe în timpul ediției respective și se termină a doua zi la ora 16:00. Astfel, câștigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată perioada audițiilor iUmor, pe http://casting.a1.ro/iumor/.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete