“Dacă nu ai un scop, îmbătrânești” – Află secretele tinereții fără bătrânețe de la Deborah Hutton

“Dacă nu ai un scop, îmbătrânești” – Află secretele tinereții fără bătrânețe de la Deborah Hutton

Vârsta poate fi cel mai înspăimântător număr în industria de divertisment, dar nu și pentru Deborah Hutton.

La 56 de ani, vedeta spune că nu s-a simțit niciodată mai bine ca acum. Deborah a decis să-și dezvăluie secretele care o ajută să se mențină tânără și frumoasă.

“Îmi place vârsta mea”

” Trecerea la pragul de 50 de ani a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat vreodată. Nu aș schimba nimic”.
“Dar vreau să simt acest lucru și peste 10 ani și 20 de ani. Ceea ce mă îngrozește cu adevărat este să ajung într-un loc unde nu mai pot să fiu activă și să nu mai fac tot ce-mi place”.

Lista lucrurilor pe care Deborah le iubește este lungă și în creștere; ea este un antreprenor media online, un jucător de golf și un bucătar talentat.
Energia sa pare a fi nemărginită, iar secretul, spune ea, este să îmbrățișezi schimbarea și în fiecare zi să înveți lucruri noi.

“Dacă nu ai un scop, îmbătrânești. Trebuie să fii curios, trebuie să înveți lucruri noi și asta te tine tânără”.

De asemenea, Deborah este extrem de atentă la rutina antrenamentului ei și a alimentații sănătoase.

Pentru majoritatea dintre noi, timpul este cel mai prețios, dar vedeta spune că este extrem de important să facă ceea ce ea numește “timp egoist” pentru ea însăși.

“Întotdeauna aplic teoria pe care o auzim în avioane: atunci când măștile de oxigen cad, fixați-vă poziția înainte de a-i ajuta pe alții. Același lucru este și în viață. Dacă nu ai grijă de tine, nu ai mai rămas nimic pentru altcineva “, spune ea.

“Și cu siguranță, mamele își pun famiile pe primul loc, dar dacă vi se întâmplă ceva cu starea de sănătate, atunci ești inutil. Deci, trebuie să-ți faci timp pentru tine. Fii puțin egoistă și fugi într-un loc unde poți să te relaxezi singură.

Crezi că cineva atât de ocupată ca Deborah se prăbușește în pat la sfârșitul unei zile lungi? În niciun caz. Vedeta are un ritual de seară care să o ajute să se relaxeze.

“Trebuie să opresc toate dispozitivele, telefonul și televizorul, cu cel puțin o oră înainte de a mă culca. În fiecare seară savurez un ceai de mușețel”

În fiecare seară folosesc o mască de față și iau melatonina – un hormon natural.
Melatonina este o substanţă chimică produsă de epifiză, o glandă mică aflată la baza creierului. Substanţa se găseşte şi sub formă de suplimente, acestea fiind prescrise, de pildă, celor care nu pot dormi bine.

“Avantajul este că mă trezesc devreme, eu de obicei la ora 5 dimineața sunt în picioare, fac o ședință de meditație, ascult știrile și apoi îmi continui ziua. Meditația este ceva ce fac în fiecare zi. Meditez timp de 20 de minute, ascult muzică, închid ochii și încerc să-mi eliberez mintea de gânduri negative.
“Toată lumea poate medita. Nu trebuie să fie o călătorie lungă și greoaie, trebuie să o folosiți doar ca un moment pentru a respira”.

 

Iulia Sandu

Foto:Deborah Hutton/facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete