Dă-ți cu sare Epson pe păr și vei scăpa o problemă supărătoare

Dă-ți cu sare Epson pe păr și vei scăpa o problemă supărătoare

Folosirea remediilor naturale a devenit un adevărat fenomen și din ce în ce mai mulți oameni apelează la astfel de tratamente. Acestea au marele avantaj că nu au efecte negative asupra organismului. Mai mult, acestea sunt destul de ieftine și ușor de utilizat, pot fi folosite atât pentru înfrumusețare, dar și pentru diverse probleme de sănătate.

Un ingredient care face adevărate minuni este sarea Epson. Aceasta conține o combinaţie de magneziu şi sulf. Are foarte multe beneficii pentru sănătate.

Cum poți utiliza sarea Epson pentru înfrumusețare

Sarea Epson are o mulțime de utilizări în gospodărie și în grădinărit, dar poate fi folosită cu succes și pentru curățare și înfrumusețare.

Dacă părul tău se îngrașă mult prea repede, atunci adăugă sare Epson în șamponul tău, apoi spală-te așa cum o faci în mod obișnuit. Dacă îți dorești ca părul tău să aibă mai mult volum, atunci amestecă părți egale de sare și balsam. Încălzește apoi acest amestec și aplică-l pe păr. Lasă-l să acționeze aproximativ 20 de minute, după care clătește părul cu apă călduță.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum te machiezi dacă ai ochii albaștri

A renunțat la rimel în favoarea periuței de dinți! Trucul ei a uimit milioane de femei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete