Cum va naște Christina Ich, natural sau prin cezariană?

Christina Ich este însărcinată cu primul ei copil, un fiu. Modelul a marcat acest moment special printr-o ședință foto realizată în colaborare cu revista Elle România.

Cum va naște Christina Ich, natural sau prin cezariană?

La una dintre imaginile publicate de tânără pe Instagram, o urmăritoare a scris: „Felicitări, Cris! Sarcină ușoară și naștere și mai ușoară!

Te-ai gândit cum o să naști? Pe mine mă sperie cea naturală, dar nici cealaltă variantă nu sună prea bine.”

Modelul i-a răspuns imediat: „natural, CLAR”. În interviul oferit revistei Elle România, Christina a mărturisit că ea și iubitul ei, Alexandru Pițurcă, au decis să-l numească pe micuț, Noah Alexandru.

Tot azi, 26 iulie, Christina a publicat, pe contul personal de Instagram, o ecografie a fiului ei. Pe imagine, modelul a scris: „Singura poză care o să existe pe Insta. B*tches, are buzele mele. L-am „injectat” din timp”.

Cum a făcut sarcina publică?

Pentru a-și face sarcina publică, modelul a optat pentru un mesaj în mediul online. Iată ce a scris:

„Nici nu știu ce să scriu .. Sunt copleșită de emoții și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: „Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită!”

Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu. Sunt sigură că nu doar pentru mine.

Sunt un copil care vă spune că va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur, iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.

Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.

Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: „Ich, nu mai ești singură!”, deși iubeam singurătatea, mă regăseam în ea.

M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care îl iubesc și cu un copil ce urmează să vină.

Sună ciudat și asemanător miilor de povești de dragoste (nu-mi place chestia asta 😅), dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înțeleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții, sunt de mii de ani aceleași.”

Șase luni a ținut secretul

„Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine.

Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile, sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu-mi doresc acest lucru!

Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a „smulge” informații despre ceva atât de personal.

Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat!

Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat.

Cam atât.

V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de „împărțit” pe platformele de socializare. Vă mulțumesc!”

Foto: Instagram

Citește și: 

Mihaela Rădulescu, fotografie alături de un celebru actor de la Hollywood. Fanii au reacționat imediat: D-aia ești cea mai…

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete