Cum va arăta săptămâna 7-13 noiembrie din punct de vedere astrologic

SĂGETĂTOR

Dragoste: În această perioadă, Jupiter va influența pozitiv sectorul vieții în doi. Urmează, așadar, o perioadă extremd e benefică pentru viața de cuplu. Acolo unde au existat neînțelegeri cu partenerul, acestea se vor rezolva cu un minimum de efort din partea voastră. Iar efortul se referă la comunicare.

Bani: Vești mai puțin bune în sectorul financiar. Aspectul format de Soare favorizează problemele financiare. Asta înseamnă că este posibil să fiți puși în fața unor achiziții absolut indispensabile sau unor datorii pe care trebuie să le rambursați mai repede decât fusese vorba inițial. La rândul său, Mercur vine cu întârzieri de plăți și greșeli financiare. Ca să rezumăm, nu vă vor intra bani în cont la timp, cu toate astea, veți fi nevoiți să scoateți bani din cont din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

Carieră: Vești la fel de proaste și în ceea ce privește planul profesional. Aspectul format de Pluto în această săptămână va avea ca efect o slăbire a ambiției și a motivației care vă caracterizează de obicei.

CAPRICORN

Dragoste: O perioadă foarte bună pe plan amoros. Atenția cu care simțiți nevoia să-l copleșiți pe partenerul de viață nu va rămâne fără ecou, ci vi se va întoarce înzecit. Iar eventualele probleme care au existat  între voi până acum tind să se rezolve mai repede decât v-ați fi așteptat.

Bani: Influența nefastă a lui Neptun vă face să fiți confuzi și să ezitați în luarea unor decizii financiare. Dacă se poate, amânați luarea acestor decizii. Dacă nu se poate, fiți de două ori mai vigilenți decât sunteți de obicei și, de preferat, cereți ți sfatul unei persoane de încredere. Aveți grijă la persoanele cu care intrați în contact și care încearcă să vă prezinte tot felul de posibilități de a câștiga bani. Nu toate vor fi de încredere.

Carieră: Pe plan profesional, este o perioadă favorabilă începuturilor. Dacă aveți de gând să demarați o afacere sau să vă schimbați locul de muncă, acum aveți cele mai mari șanse.

VĂRSĂTOR

Dragoste: Impactul lui Jupiter asupra relației de cuplu va fi benefic. Perioada care urmează va fi marcată de o bună înțelegere cu partenerul, iar acolo unde au existat dispute în ultima vreme, acestea vor deveni doar niște amintiri urâte. Urmează, așadar, o săptămână sub semnul armoniei.

Bani: Contextul astral vă va face destul de confuzi, de aceea nu este recomandat ca, în această săptămână, să faceți tranzacții sau să luați decizii privitoare la buget. Mare atenție! Puteți cădea cu ușurință pradă înșelătoriilor.

Carieră: Astrele sunt de partea voastră în această săptămână și vă ajută să vă duceți la bun sfârșit proiectele. Recomandările sunt să acționați cu discernământ și să vă dozați eforturile.

PEȘTI

Dragoste: Este o perioadă importantă pentru viața de cuplu, perioadă care vine cu vești bune pentru multe cupluri. În unele cupluri vor exista cereri în căsătorie, în altele vor apărea bebeluși, iar acolo unde au exista conflicte între parteneri, acestea se vor aplana. Este o săptămână bună și pentru nativii singuri, al căror farmec nu va trece neobservat de sexul opus.

Bani: Aspectul format de Pluto în aceste zile nu este favorabil sectorului financiar. Sunteți tentați să cheltuiț cu foarte mare ușurință. Dacă vă veți organiza bugetul, veți vedea că nu e cazul să aruncați banii pe fereastră.

Carieră: La locul de muncă, aveți o putere de convingere fantastică și multe dintre propunerile voastre au șanse mari să fie aprobate în această perioadă. Țineți-vă departe de conflictele cu colegii sau colaboratorii.

Sursa foto: 123rf.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop