Ce ne rezervă astrele în săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie

horoscop

Iată ce ne așteaptă în prima săptămână a lunii noiembrie din punct de vedere astrologic:

BERBEC

Dragoste: Rutina va fi cel mai mare dușman al relației voastre. Dacă vreți să reaprindeți pasiunea în cuplu, încercați să ieșiți din cotidian. Ținând cont de aspectul format de Mercur în această săptămână, nativii singuri vor fi atrași de ceea ce vine din afara țării. Unii dintre ei își pot întâlni sufletul-pereche în cursul unei călătorii.

Bani: Veți fi atrași de o mulțime de lucruri care, pe moment, v-ar putea părea indispensabile. Pe de altă parte, aveți tendința să uitați de facturi.

Carieră: Sarcinile de serviciu vă vor copleși în această săptămână. Este o perioadă în care puteți obține cam tot ce vreți de la șefi, grație capacității de persuasiune și logicii imbatabile de care veți da dovadă. Atenție, totuși! Nu contestați autoritatea superiorilor voștri.

TAUR

Dragoste: Grație susținerii planetei Jupiter, viața voastră de cuplu ar trebui să fie destul de armonioasă. Și va fi, cu excepția situației în care veți provoca gelozia partenerului.

Bani: Neptun poate crea confuzie în sectorul financiar. Mare atenție să nu fiți înșelați sau să greșiți la calcule atunci când vă organizați bugetul.

Carieră: Din cauza aspectului format de Lună, în sectorul profesional puteți avea câteva mici decepții. Atenție! Nu vă exprimați prea zgomotos dezamăgirea, căci acest lucru s-ar putea întoarce împotriva voastră.

GEMENI

Dragoste: Este o săptămână favorabilă relației de cuplu, când aceasta poate renaște sau se poate consolida. Acolo unde au existat neînțelegeri, acestea se vor rezolva cu un minimum de efort din partea voastră. Nativii care nu sunt într-o relație au șansa să întâlnească acum persoana care să le satisfacă dorințele inimii.

Bani: Grație aspectului format de Pluto, situația voastră financiară se va ameliora, iar în unele cazuri se va consolida.

Carieră: Beneficiați de sprijinul lui Marte, asta înseamnă că aveți vânt din pupa în sectorul profesional. Puteți duce fără probleme la bun sfârșit proiecte dificile, a căror realizare necesită îndrăzneala și, poate, sânge rece.

RAC

Dragoste: Pasiune' e cel mai potrivit cuvânt pentru a descrie relația voastră de cuplu în această săptămână. Este, așadar, o perioadă favorabilă relației de cuplu, de care ar putea profita în special cei care au avut neînțelegeri cu partenerul în ultima vreme.

Bani: Influența lui Mercur bine aspectat se va face resimțită în această săptămână. Sunt favorizate în special plasamentele pe termen lung, deci, dacă aveți posibilitatea, grăbiți-vă să vă depuneți câțiva bani într-un cont.

Carieră: Profesional, este o perioadă propice evoluției. La locul de muncă, pot avea loc schimbări care vă vor fi favorabile. Răbdarea și conștiinciozitatea vă vor asigura succesul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal