Cum va arăta săptămâna 7-13 noiembrie din punct de vedere astrologic

LEU

Dragoste: Mercur vă va face să deveniți mai exigent cu partenerul de viață. Va trebui să depuneți ceva eforturi pentru a nu vă certa cu el din te miri ce. Nativii singuri se vor bucura de susținerea planetei Marte, care le va amplifica puterea de seducție. Sexul opus va fi sensibil la farmecul vostru.

Bani: Jupiter va aduce cu sine, în această perioadă, fie un chef nestăvilit de cumpărături, care v-ar cam putea ruina, fie o avalanșă de datorii neachitate de care ați cam uitat. Fiți vigilenți, așadar!

Carieră: Astrele vor fi generoase cu voi în acest domeniu. Pot apărea noi oportunități în carieră și singura voastră problemă ar putea fi alegerea celei mai bune variante.

FECIOARĂ

Dragoste: Aspectul format de Pluto vă predispune la a fi intoleranți cu partenerul de viață. În acele cupluri unde există de multă vreme neînțelegeri, este posibil să se producă rupturi. Dacă acest lucru se întâmplă, nu prea mai aveți nimic de făcut, decât să aveți încredere că totul este spre binele vostru.

Bani: Aspectul format de Lună este favorabil câștigurilor. Așteptați-vă, așadar, să primiți bani. poate fi vorba de câștiguri sau poate fi vorba de bani împrumutați pe care acum îi veți primi înapoi.

Carieră: La serviciu, veți fi extrem de eficienți. Totodată, această perioadă este favorabilă promovărilor.

BALANȚĂ

Dragoste: Va fi nevoie de un efort serios din partea voastră pentru a vă ține departe de disputele cu partenerul. Aveți grijă la intervenția părinților voștri. Încercați să-i țineți cât mai departe de problemele voastre pentru că sunteți singurii care vi le puteți rezolva.

Bani: Saturn prost aspectat predispune la pierderi. Încercați, așadar, pe cât se poate, să țineți socoteala fiecărui bănuț cheltuit și să nu faceți achiziții care nu vă sunt necesare în perioada imediat următoare. Acest aspect al lui Saturn se va sfârși în câteva zile, iar sectorul financiar va ieși din impas.

Carieră: Cu sprijinul lui Jupiter, veți dovedi cu ușurință că sunteți foarte buni profesioniști. Sunteți foarte îndemânatici, foarte pe fază și pare că nimic nu vă stă în cale în rezolvare sarcinilor.

SCORPION

Dragoste: Mercur este benefic vieții de cuplu, așa încât veți simți nevoia să-i faceți cele mai frumoase surprize și să-i îndepliniți cele mai ascunse dorințe partenerului. Și asta nu poate decât să contribuie la consolidarea cuplului.

Bani: Aspectul format de Uranus în această perioadă nu este favorabil sectorului financiar. Aveți tendința să cheltuiți pe tot felul de nimicuri și să faceți investiții riscante. Noi vă sfătuim să evitați aceste lucruri cel puțin trei săptămâni, la capătul cărora contextul planetar va deveni net favorabil sectoului financiar.

Carieră: Aspectul format de Lună favorizează amânările, întârzierile. Nu vă faceți griji, veți depăși cu bine această perioadă dacă veți depune toate eforturile necesare. Evitați să fiți agresivi sau să vă provocați colegii – de superiori nici nu mai e nevoie să amintim.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop