Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină în Scorpion

Intrarea Lunii Pline în Scorpion, pe 22 aprilie, este principalul eveniment astrologic al săptămânii care, evident, va influența toate semnele zodiacale. Iată cum:

luna plina in scorpion

BERBEC

În cazul vostru, influența Lunii Pline se resimte cu precădere în sectorul banilor și al relației cu partenerul. Fidelitatea nu va fi chiar punctul vostru forte în această săptămână. Aveți grijă însă ce riscuri vă asumați. Nu depășiți anumite limite, căci puteți avea parte de o surpriză neplăcută din partea partenerului.

Vești bune în sectorul financiar. În această săptămână, puteți avea șansa să vă rotunjiți considerabil veniturile. Dacă nu-i cheltuți pe toți, vă sfătuim să vă faceți un depozit bancar la care să aveți o dobândă bună.

TAUR

În cazul vostru, Luna Plină se formează pe casa cuplului. Asta înseamnă că urmează o perioadă înfloritoare pentru relația voastră, în care vă regăsiți identitatea de cuplu. Totuși, unii dintre voi vor deveni extrem de geloși, o gelozie complet nejustificată.

E momentul să vă luați câteva zile de concediu și să plecați împreună cu partenerul undeva departe: în străinătate, la munte sau puteți face un circuit prin țară. Veți vedea ce benefică vă va fi această călătorie. Nu vă faceți probleme pentru sarcinile nerezolvate. Nu pleacă nicăieri, tot acolo le veți găsi și la întoarcere.

GEMENI

Pe voi, Luna Plină vă influențează pe casa profesiei și pe cea a sănătății. Profesional, sunteți mai determinați ca niciodată. Ritmul vostru de lucru va fi mai rapid ca de obicei, căci veți fi nerăbdători să vă atingeți obiectivele. Totuși, recomandarea noastră este să nu săriți etapele, căci nerăbdarea vă poate ruina rezultatul final.

Din punct de vedere al sănătății, insomnia pare să nu vă dea pace. Tot ce puteți face în acest sens este să vă schimbați puțin modul de alimentație. Mâncați ceva foarte ușor seara și beți un ceai de mușețel sau de floare de portocal înainte de culcare. Nu ignorați insomnia, căci ar putea avea consecințe nefericite preucm anxietatea sau depresia.

RAC

Luna Plină din 22 aprilie poposește, în cazul vostru, în casa dragostei. Climatul astral al perioadei va favoriza mai degrabă relațiile serioase decât flirturile. Dacă aveți probleme în relația cu partenerul, este o perioadă favorabilă remedierii situației. Eforturile voastre în acest sens vor fi susținute de astre.

Grație contextului astral, în această săptămână veți avea tot felul de inițiative la locul de muncă care nu doar că îi vor surprinde plăcut pe cei din jur (mai ales pe șefi), dar, cât de curând, vă vor și propulsa pe funcții mai bine remunerate și care implică mai multe responsabilități.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop