Cum sunt zodiile influențate de Mercur retrograd din noiembrie 2018. Previziunile Uraniei

Mercur retrograd noiembrie 2018

Cel mai important eveniment astrologic al lunii noiembrie este, fără îndoială, retrogradarea planetei Mercur, care începe pe 18 noiembrie 2018 și durează trei săptămâni. În acest răstimp, toate semnele zodiacale sunt puternic influențate. Acest aspect al planetei ne poate ajuta să înțelegem detaliile oricărei situații de viață, să descoperim minciuni, situații incorecte. 

Mercur este responsabil cu sectorul comunicării. Asta înseamnă că afectează și contractele, înțelegerile și testamentele. În plus, tot ce înseamnă limbaje de programare este guvernat de Mercur. Astfel, transporturile, călătoriile sunt și ele afectate. Dacă Mercur e retrograd, orice aspect controlat de Mercur este afectat, iar lucrurile nu vor merge bine. Descoperă AICI previziunile complete ale Uraniei referitoare la influența exercitată asupra zodiilor de Mercur retrograd în noiembrie 2018.

BERBEC

Mercur retrograd din noiembrie 2018 vă obligă să reveniți asupra unor decizii sau atitudini adoptate de curând. Posibile contradicţii, surprize sau întâmplări ieşite din comun în relaţiile dintre partenerii de cuplu sau între părţile angajate într-un conflict; una dintre ipostazele posibile ar fi răzgândirea unui partener a cărui justificare va fi greu de înţeles.

TAUR

În ce vă privește, Mercur retrograd din noiembrie 2018 va introduce reticenţe sau întârzieri ori dorinţa de a verifica şi reformula pretenţiile sau poziţia adoptată faţă de partenerii de viaţă şi/sau de afaceri formulate în ultima vreme, mai ales dacă acelea au fost făcute pe fondul unor conflicte.

GEMENI

Mercur în mişcare aparent retrogradă va da naştere unor renunţări, revizuiri de opinie astfel încât discuţiile începute cu nişte săptămâni în urmă, care păreau că se îndreaptă spre un final fericit, vor întârzia să se perfecteze. Există şi o parte bună în acest tranzit, care va dura până la începutul lunii decembrie: el va permite o aprofundare a elementelor de legalitate presupuse de un acord, un contract, o asociere sau chiar o căsătorie.

RAC

Mercur în mişcare aparent retrogradă ar putea permite retractarea unor promisiuni, renunţarea la soluţiile de ultim moment din motive reale (nevoia de aprobări, consultări, obţinerea de avize) sau subiective, răzgândirea unor persoane de a căror voinţă depinde rezolvarea unei cauze băneşti (salariu, indemnizaţie, pensie, bursă, compensare, ajutor).

LEU

Mercur retrograd din noiembrie 2018 va introduce, timp de trei săptămâni, o reticenţă necesară în ataşamentele sentimentale, mai ales în cele care s-au petrecut prea brusc; vi se va da posibilitatea să vă analizați pe voi şi persoanele dragi inimii voastre.

FECIOARĂ

Mercur retrograd din noiembrie 2018 va relua, timp de trei săptămâni, o chestiune legată de acte, documente oficiale sau un contract de vânzare, cumpărare, închiriere.

BALANȚĂ

Mercur în mişcare aparent retrogradă vă va face mai prudenţi, mai circumspecţi şi mai dornici de a corela acţiunile pe care le întreprindeți cu cadrul legal care le reglementează. În următoarele trei săptămâni, vă puteți depune dosarul pentru a participa la selecţii, jurizări, premieri ori vă puteți înscrie la diferite tipuri de verificare a cunoştinţelor profesionale pentru a obţine diplome şi atestate.

SCORPION

Mercur retrograd din noiembrie 2018 va readuce în discuţie problemele mai vechi, nerezolvate, de ordin bănesc, sau vă va pune în situaţia de a reface nişte calcule pentru a vedea în ce măsură mai puteți onora promisiunile sau proiectele în derulare.

SĂGETĂTOR

Mercur retrograd vă va insufla nevoia sănătoasă de a reflecta mai mult atunci când va trebui să vă pronunţați asupra unei probleme, să vă implicați. Vor urma trei săptămâni în care se recomandă să vă revizuiți deciziile.

CAPRICORN

Mercur retrograd favorizează deruta cu privire la direcţia pe care trebuie să o urmați într-o chestiune ce conţine multe secrete, enigme sau adevăruri ce nu pot fi rostite cu voce tare.

VĂRSĂTOR

Mercur retrograd din noiembrie 2018 introduce o notă de dubiu ori de neîncredere faţă de un prieten. Veți dori să vă nuanțați promisiunile făcute unor cunoscuţi după o atentă analiză interioară sau în urma unor informaţii care v-au dezvăluit o altă faţă a intenţiilor acelora.

PEȘTI

Mercur retrograd din noiembrie 2018 vă va oferi posibilitatea să analizați, timp de trei săptămâni de acum încolo, o ofertă profesională care v-a fost făcută cu ceva timp în urmă, ori să luați în calcul o alternativă la postura în care vă aflați acum din punct de vedere social şi asupra căreia ați amânat să vă pronunțați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop