Cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă în Rac

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 4-10 iulie este intrarea Lunii Noi în zodia Racului, chiar în prima zi a săptămânii. Toate zodiile vor fi influențate de aspectul format de Luna Nouă într-o măsură mai mare sau mai mică.

Luna Noua in Rac iulie 2016

BERBEC

În cazul vostru, Luna Nouă în semnul Racului va avea influență asupra sferei familiale. Ceva în relația voastră cu unii membri ai familiei se va schimba, în general, în bine. Dacă aveți copii, veți avea satisfacții majore de pe urma lor.

Atenție la starea de sănătate! Încercați să vă menajați puțin, pentru că în ultimele luni ați exagerat cu munca și cu probabil nu vă doriți să vă îmbolnăviți. De asemenea, aveți grijă că sunteți predispuși la alergii alimentare. Încercați să evitați, măcar 2-3 zile, carnea și fructele de mare.

TAUR

Grație intrării Lunii Noi în zodia Racului, la voi vor fi mai bine aspectate în zilele care urmează sectoarele comunicării, studiului personal și al relației cu familia. În cuplurile unde au existat neînțelegeri, acestea se vor rezolva cu siguranță, grație bunei comunicări pe care o veți avea cu partenerul. De asemenea, acolo unde au existat neînțelegeri cu membrii familiei, acestea se vor rezolva, iar relațiile cu ei vor intra într-o nouă etapă.

Grație aspectului format de Pluton, la locul de muncă veți fi mai inspirat, mai determinat și mai încrezător decât de obicei și veți rezolva fără probleme orice sarcină veți primi.

GEMENI

Pe voi, Luna Nouă în Rac vă afectează pe casa banilor, fiind vorba cu precădere de cei câștigați prin muncă proprie. Aveți, acum, posibilitatea, să obțineți niște colaborări din care să câștigați sume importante de bani. Chiar dacă nu veți obține aceste colaborări, cu siguranță veți primi fie o mărire de salariu, fie un bonus, pentru că este o perioadă în care culegeți roadele muncii voastre.

Totodată, ar fi bine să deschideți un cont de economii. Aveți șanse să beneficiați de o dobândă avantajoasă și, în acest fel, încet, dar sigur, veți reuși să vă ameliorați situația financiară.

RAC

Luna Nouă în Rac va avea o influență benefică asupra personalității voastre. Veți fi mai încrezători, veți avea o mulțime de inițiative care vor fi lăudate, iar imaginea voastră va avea numai de câștigat.

Dacă nu aveți încă o relație, aveți șanse maxime să cădeți cu tronc unui număr impresionant de persoane de sex opus. Cu siguranță, printre ele se va afla cea pentru care veți fi dispuși să renunțați la celibat.

Atenție la bani! Aspectul format de Marte are tendința să dezechilibreze situația voastră materială. Încercați, așadar, să rezistați tentațiilor. Încă puțin mai trebuie să amânați satisfacerea lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop