Ce ne rezervă astrele în săptămâna 27 iunie – 3 iulie

Zile pline de promisiuni frumoase pentru unii dintre nativii care nu au încă o relație, dar și-o doresc, zile la fel de frumoase pentru alți nativi care își doresc mai mult pe partea profesională și zile cu ceva mai mult ghinion decât de obicei pe plan financiar pentru o a treia categorie de nativi. O săptămână plină de evenimente, de schimbări, de lucruri bune și mai puțin bune. Iată, așadar, ce ne-au rezervat astrele în perioada  27 iunie – 3 iulie.

horoscop 27 iunie-3 iulie

BERBEC

Zile grele pentru nativii care nu au o relație. Singurătatea e din ce în ce mai apăsătoare și, nerăbdători cum vă știm, sunteți tentați să vă aruncați cu capul înainte și să intrați în relații cu persoane care nu sunt pentru voi. Ar fi păcat, mai ales că aveți șanse maxime ca în viitorul foarte apropiat să aveți cel puțin o întâlnire cu persoana potrivită.

Puțin noroc veți avea și pe partea financiară. Să nu vă așteptați să vă scăldați în bani, am zis puțin' noroc, dar suficient cât să intrați în posesia unor sume cu care veți putea măcar să vă achitați datoriile.

La locul de muncă, veți avea tot felul de initiațive. Asta e de bine, dar totuși fiți prudenți și nu vă asumați tot felul de riscuri.

TAUR

În cuplu, veți avea tendința să vă neglijați partenerul și să fiți ușor iresponsabili. Pe lângă asta, veți avea și tendința să-l învinuiți de lucruri de care se face mai mult sau mai puțin responsabil. Un conflict nu este chiar ceea ce aveți nevoie acum. În condițiile în care acesta va izbucni, vă rămâne doar să vă recunoașteți greșelile și, evident, să vă cereți iertare pentru toate acele lucruri pe care i le-ați imputat și de care în mod cert nu era singurul vinovat.

Atenție la locul de muncă! Contextul astral al perioadei favorizează problemele la job, în special tărăgănări ale finalizării proiectelor și lipsă de concentrare. Drept urmare, nu este o perioadă prea bună pentru demararea unor proiecte noi.

GEMENI

În această săptămână, în cuplu, nu veți fi prea ușor de mulțumit. În unele cupluri chiar vor fi probleme serioase. Dacă partenerii nu vă vor oferi pasiune și nu vă vor menține dorința trează, unii dintre voi și-ar putea căuta fericirea în alte părți. Gândiți-vă, totuși, de două ori ănainte să călcați strâmb. Merită să dați vrabia din mână pe cioara de pe gard?

Prezența lui Saturn pe casa banilor va veni cu adevărate provocări pentru voi. Și nu neapărat în sensul bun. Va trebui să fiți de două ori mai eficient și chiar să dați dovadă de ingeniozitate pentru a surmonta dificultățile pe plan financiar și a vă organiza mai bine bugetul. Încercați, totuși, să nu vă împrumutați.

RAC

În săptămâna care urmează, voi va trebui să fiți foarte prudenți cu cheltuielile. Modul în care vă veți gestiona finanțele în aceste zile va avea repercusiuni asupra calității vieții voastre în perioada care va urma.

În ce privește sănătatea, contextul astral favorizează stările de iritabilitate. Aveți grijă! Unii dintre voi pot fi atât de irascibili încât să devină agresivi.

În carieră, este destul de posibil să vi se facă unele propuneri de joburi de-a dreptul interesante. Alegeți, însă, abia după ce cântăriți foarte bine avantajele și dezavantajele. În cazul unora dintre aceste joburi este posibil să fie vorba despre unele restricții care să nu vă convină și din acest motiv să vă aflați în fața unor alegeri dificile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop