Cum sunt zodiile afectate de Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie 2018. Previziunile Uraniei

Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie 2018

Pe 15 februarie 2018 are loc faza de Lună Nouă în Vărsător, moment astronomic și astrologic însoțit de o eclipsă parțială de Soare. Acest aspect al Lunii influențează puternic toate cele 12 semne zodiacale, în diferite sectoare ale vieții. Luna Nouă este asociată cu noile începuturi.

Urania ne spune cum sunt zodiile afectate de Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie 2018.

BERBEC

Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie 2018 vă influențează registrul afectiv. Sunteți predispuși la luarea de decizii nesăbuite, generate de situațiile imprevizibile și neconvenabile în care sunteți atrași.

Vezi și Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 12-18 februarie 2018

TAUR

Aspectul format de Lună pe 15 februarie aduce o povară astrală intensă, care poate provoca efecte importante în viața de fiecare zi, în plan public sau partenerial, contractual, conjugal, procesual. Urania vă sfătuiește să vă mențineți calmul, stăpânirea de sine și, foarte important, să amânați luarea deciziilor importante până după 18 februarie.

GEMENI

Voi intenționați să faceți niște schimbări radicale în viața voastră, motiv pentru care veniți cu tot felul de idei și soluții și aveți tendința să luați decizii în pripă. Luna Nouă nu este un moment favorabil luării deciziilor!

RAC

Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie 2018 vă va revela un context nou de viață și realități care v-ar putea conduce spre decizii nebănuite.

LEU

Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie va influența, în cazul vostru, sectorul sentimental. Relația de cuplu va trece prin momente importante. În unele cupluri, pot apărea conflicte, în altele, se pot rezolva în mod surprinzător conflicte. Sunteți tentați să rupeți brusc relația. Evenimentele se precipită pe fondul influenței exercitate de Luna Nou.

FECIOARĂ

Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie 2018 favorizează manifestarea nemulțumirilor. Acestea sunt cauzate în special de inițiativele unor șefi de a reorganiza unul sau mai multe sectoare la locul de muncă.

BALANȚA

Aspectul format de Lună pe 15 februarie prilejuiește împrejurări care vă vor permite o afirmare neobișnuită. În plan sentimental, Urania menționează un moment al crizei, al surprizelor neplăcute, al constatărilor tulburătoare.

SCORPION

Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie 2018 favorizează situațiile bizare  sau situații care vă pot aduce în situația de a lua măsuri mai puțin obișnuite pentru a ține sub control un eveniment sau pentru a-i limita efectele.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă din 15 februarie influențează puternic casa informațiilor. Există posibilitatea unor deplasări neprevăzute, a unor drumuri urgente, care nu suportă amânare, determinate de apariția unor evenimente-surpriză, de ultimă oră.

CAPRICORN

Luna Nouă în Vărsător vă influențează pe sectorul financiar. Câștigurile/cheltuielile sunt extrem de oscilante. În preajma zilei de 15 februarie, veți fi nevoiți să luați o decizie radicală pentru a reglementa o chestiune financiară.

VĂRSĂTOR

Aspectul astral format de Lună vă aduce enervare mai multă decât de obicei, dar și lucruri pozitive. Luna Nouă se formează în zodia voastră, ceea ce vă va permite să finalizați o serie de acțiuni începute anul trecut. În plus, veți avea parte de provocări noi.

PEȘTI

Luna Nouă în Vărsător din 15 februarie 2018 răscolește gânduri, amintiri, sensibilități, orgolii, dorințe, idealuri ori neîmpliniri, amestecându-le într-un vârtej emoțional intens, chiar destabilizator. Este un moment care va contribui la remodelarea principiilor și opțiunilor voastre de viață.

Previziunile complete ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi din 15 februarie, AICI

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop