Cum sunt zodiile afectate de eclipsa de Lună de pe 16 septembrie

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 12-18 septembrie este, cu siguranță, eclipsa de Lună prin penumbră, care are loc pe data de 16 septembrie. Aflați, în cele ce urmează, cum vor fi zodiile influențate de eclipsa de Lună.

horoscop 12-18 septembrie

BERBEC

Eclipsa de Lună se formează, în cazul vostru, pe a 12-a, a sănătății, dar și a introspecției. Mare atenție la sănătate, așadar!  Puteți descoperi, în această perioadă, că vă confruntați cu afecțiuni cronice, de aceea, orice semn vă transmite organismul, tratați-l cu seriozitate și prezentați-vă la medic.

Perioada vă predispune la izolare, însă aceasta va fi benefică pentru voi, întrucât veți reuși să vă lămuriți o grămadă de probleme care v-au copleșit în ultima vreme.

Este o perioadă favorabilă conflictelor la locul de muncă în care să fiți antrenați și voi. Faceți tot ce vă stă în putință să vă țineți la distanță de acestea.

TAUR

Eclipsa de Lună va afecta, în cazul vostru, casa prietenilor și a planurilor de viitor. Pot apărea situații cu totul surprinzătoare în cercul vostru de prieteni, răsturnări de situații la care nu v-ați fi gândit niciodată. Oricum, totul este spre binele vostru. Cât despre planuri de viitor, mare parte dintre lucrurile pe care vi le puneți în minte acum în scurt timp se va concretiza.

De asemenea, veți avea de luat decizii importante în plan sentimental, iar acestea pot fi în legătură cu partenerul, cu membrii familiei sau cu copiii, dacă îi aveți. Eclipsa de Lună favorizează conflictele, așa că încercați să faceți tot ce vă stă în putință pentru a sta departe de ele.

GEMENI

Eclipsa de Lună prin penumbră vă va afecta pe casa carierei. Asta înseamnă că în cariera voastră vor avea loc schimbări neașteptate, schimbări de situație. Veți avea de luat decizii foarte importante legate de carieră. Vor apărea oportunități interesante în viața profesională, nu le ratați.

În carieră vă vor putea ajuta mult, în această perioadă, persoanele influente pe care le-ați cunoscut cu ceva vreme în urmă. Aduceți-vă aminte ce persoane influente ați cunoscut în ultima vreme și apelați cu încredere la ele. Veți primi un sprijin nesperat.

RAC

Eclipsa de Lună se formează, în cazul vostru, pe casa a 9-a, a concepțiilor de viață și a studiilor. Urmează, așadar, o perioadă în care vi se vor clarifica aspectele legate de cariera voastră. Poate urma o reorientare profesională sau o continuare a studiilor în scopul unei reorientări profesionale viitoare. De asemenea, pot apărea oportunități de muncă în străinătate.

Din punct de vedere sentimental, în perioada următoare puteți afla lucruri la care nu v-ați fi așteptat despre partenerul de cuplu. În unele cupluri, pot avea loc despărțiri, mai ales acolo unde relațiile erau toxice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop