Cum a slăbit Daniel Iordăchioaie 50 de kilograme: „Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac!” Oamenii nu îl mai recunoșteau pe stradă

Daniel Iordăchioaie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică ușoară de la noi, care s-a lansat înainte de Revoluția din 1989. Pe vremuri, făcea furori cu muzica lui, însă cu timpul nu a mai fost atât de prezent pe piața muzicală românească.

Cântărețul și-a schimbat viața după ce a slăbit considerabil. A reușit să dea jos 5o de kilograme, iar de atunci parcă este un alt om. În urmă cu câțiva ani, cântărețul a luat proporții, iar treptat a ajuns să cântărească 130 de kilograme. Atunci și-a dat seama că lucrurile nu merg într-o direcție prea bună, așa că s-a pus pe slăbit.

Cum a slăbit Daniel Iordăchioaie 50 de kilograme

Daniel Iordăchioaie, care a suferit și de o boală cruntă, a trăit experiențe cu totul inedite în momentul în care a slăbit enorm.

„Pentru că am slăbit brusc 50 de kilograme în trei luni și jumătate. M-am uitat în oglindă și am avut senzația că văd un film prost… Ulterior am ținut și dietă, am mers la sală susținut, deci a fost o schimbare totală a modului de a trăi. Cel mai greu a fost, pe lângă treaba fiziologico-medicală, că nu mai aveam cu ce să mă îmbrac. Și nu o zic doar așa, chiar nu mai aveam. Brusc, în chiloții mei intrau două persoane. Și a trebuit s-o iau de la capăt cu șosete, chiloți, năframe și alte batiste', mărturisea Daniel Iordăchioae pentru revista Taifasuri.

„Slăbisem 50 de kilograme… Și, pe cuvântul meu, că lumea îmi spusese deja de mii de ori pe stradă: „Vă cunosc de undeva?' Eram străveziu, mă priveau de parcă nici nu eram acolo. Am pățit-o cu un prieten de zeci de ani. Am avut o emisiune matinală cu el, m-am dus și i-am întins mâna să-l salut, el mi-a strâns-o și s-a prezentat. „Marian!' Zic: „Pe cuvântul tău?!' Se crucea, nu-i venea să creadă că eu sunt,'  a mai povestit artistul.

Printre altele, Daniel Iordăchioaie a avut și un mare viciu, și anume fumatul.

„Am avut unul foarte mare, fumatul. Nu-l mai am. M-am lăsat…, brusc, în urma unei rugăminți din partea fiicei mele. M-a rugat foarte frumos, așa cum știe ea. Eram în bucătărie și fumam cu geamul deschis, iar ea a venit la mine. I-am spus: „Tati, e curent și este fum, te rog frumos, mergi în cameră!' „Să știi că eu… te-aș ruga, din inima mea, să nu mai fumezi!' Și din secunda aia… cum să mai fumez?

Eu nu m-am apucat nici de alcool, nici de tutun devreme, la 19 ani am băut primul pahar cu bere, iar la 24 de ani m-am apucat de fumat. Și în tot acest timp am avut o pauză mare de fumat, fiindcă am făcut un preinfarct acum câțiva ani, și cel mai bun motiv să te lași de un viciu este frica. Am aruncat acel pachet de țigări din Salvare', a mărturisit Daniel Iordăchioaie.

Cântărețul, în vârstă de 49 de ani, a fost căsătorit, până în anul 2014, cu Nouria Nouri, potrivit libertatea.ro. Cei doi au împreună doi copii, pe nume Salma și Darius.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe fotografii cu Daniel Iordăchioaie.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum s-a schimbat viața lui Daniel Iordăchioaie după ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete