Cum și-a cerut Ștefan Stan soția în căsătorie? „Mama mi-a dat un inel de familie, cu valoare sentimentală mare”

Artistul Ștefan Stan (42 de ani) a câștigat notorietate în anul 2011, odată cu obținerea primului trofeu al emisiunii-concurs Vocea României, difuzată de Pro TV.

În urmă cu două săptămâni, cântărețul s-a căsătorit civil cu iubita lui, Simona. Cu puțin înainte de a face marele pas, Ștefan Stan le-a oferit un indiciu urmăritorilor săi de pe rețelele sociale.

Artistul a publicat online data și ora la care urma să aibă loc evenimentul, fără a oferi însă alte detalii – „12:00/14/2019”.

La scurt timp de la încheierea evenimentului, Ștefan a oferit mai multe detalii despre povestea de dragoste dintre el și soția lui.

„Eu și Simona ne cunoaștem de patru ani. Am avut o relație cu sincope, aș putea spune, dar, până la urmă, ne-am regăsit și ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt.

Acum, cred că nu aș mai putea trăi fără ea absolut deloc. Mi-ar fi imposibil. Este sufletul meu”, a declarat Ștefan Stan, pentru Wowbiz, citat de Libertatea.

Cum și-a cerut Ștefan Stan soția în căsătorie? „Mama mi-a dat un inel de familie, cu valoare sentimentală mare”

Artistul a povestit cum a decurs marele moment. Mai mult, inelul pe care i l-a oferit Simonei i-a aparținut mamei sale, care din păcate, s-a stins din viață cu trei săptămâni înainte ca perechea să se căsătorească.

„Am fost în Londra, la un concert, și am luat-o și pe ea. Într-una din seri, am mers la un restaurant.

Fără să mă gândesc, am luat inelele de plastic de la paharele de pe masă, m-am așezat în genunchi, și i-am spus că vreau să fim împreună pentru totdeauna, iar că acele „bijuterii” inedite ne vor duce în fața ofițerului stării civile.

A fost doar un prim-pas, căci, la întoarcerea în țară, mama mi-a dat un inel de familie, cu valoare sentimentală mare, pentru a-l pune pe degetul Simonei.

Ea o iubea foarte mult. Păcat că a murit cu trei săptămâni înainte de cununia noastră, dar …  asta este viața”, a mai declarat artistul, pentru sursa citată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Alberta Preda, fosta soție a lui Andrei Tinu, la ușa acestuia cu Poliția pentru a-și vedea copiii

Corina Caragea își va sărbători ziua de naștere, dar și noaptea dintre ani în Thailanda. De ce a ales această destinație?

Pamela Anderson, siluetă impecabilă la 52 de ani. A încins imaginația bărbaților după ce a îmbrăcat un costum mulat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete