Cum și-a cerut Ștefan Stan soția în căsătorie? „Mama mi-a dat un inel de familie, cu valoare sentimentală mare”

Artistul Ștefan Stan (42 de ani) a câștigat notorietate în anul 2011, odată cu obținerea primului trofeu al emisiunii-concurs Vocea României, difuzată de Pro TV.

În urmă cu două săptămâni, cântărețul s-a căsătorit civil cu iubita lui, Simona. Cu puțin înainte de a face marele pas, Ștefan Stan le-a oferit un indiciu urmăritorilor săi de pe rețelele sociale.

Artistul a publicat online data și ora la care urma să aibă loc evenimentul, fără a oferi însă alte detalii – „12:00/14/2019”.

La scurt timp de la încheierea evenimentului, Ștefan a oferit mai multe detalii despre povestea de dragoste dintre el și soția lui.

„Eu și Simona ne cunoaștem de patru ani. Am avut o relație cu sincope, aș putea spune, dar, până la urmă, ne-am regăsit și ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt.

Acum, cred că nu aș mai putea trăi fără ea absolut deloc. Mi-ar fi imposibil. Este sufletul meu”, a declarat Ștefan Stan, pentru Wowbiz, citat de Libertatea.

Cum și-a cerut Ștefan Stan soția în căsătorie? „Mama mi-a dat un inel de familie, cu valoare sentimentală mare”

Artistul a povestit cum a decurs marele moment. Mai mult, inelul pe care i l-a oferit Simonei i-a aparținut mamei sale, care din păcate, s-a stins din viață cu trei săptămâni înainte ca perechea să se căsătorească.

„Am fost în Londra, la un concert, și am luat-o și pe ea. Într-una din seri, am mers la un restaurant.

Fără să mă gândesc, am luat inelele de plastic de la paharele de pe masă, m-am așezat în genunchi, și i-am spus că vreau să fim împreună pentru totdeauna, iar că acele „bijuterii” inedite ne vor duce în fața ofițerului stării civile.

A fost doar un prim-pas, căci, la întoarcerea în țară, mama mi-a dat un inel de familie, cu valoare sentimentală mare, pentru a-l pune pe degetul Simonei.

Ea o iubea foarte mult. Păcat că a murit cu trei săptămâni înainte de cununia noastră, dar …  asta este viața”, a mai declarat artistul, pentru sursa citată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Alberta Preda, fosta soție a lui Andrei Tinu, la ușa acestuia cu Poliția pentru a-și vedea copiii

Corina Caragea își va sărbători ziua de naștere, dar și noaptea dintre ani în Thailanda. De ce a ales această destinație?

Pamela Anderson, siluetă impecabilă la 52 de ani. A încins imaginația bărbaților după ce a îmbrăcat un costum mulat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete