Alberta Preda, fosta soție a lui Andrei Tinu, la ușa acestuia cu Poliția pentru a-și vedea copiii

Andrei Tinu și Alberta PredaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La începutul anului acesta, Andrei Tinu și soția lui Alberta s-au separat. Fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu și-a acuzat atunci soția de infidelitate.

Seara trecută, Alberta a vizitat locuința fostului partener pentru a-i lua de acolo pe cei doi copii ai lor, asta doar după ce a obținut custodia temporară a acestora.

Alberta Preda, fosta soție a lui Andrei Tinu, la ușa acestuia cu Poliția pentru a-și vedea copiii

Miercuri seară, 27 noiembrie, Alberta a mers acasă la fostul soț alături de Poliție și de executorul judecătoresc pentru a-și lua cei doi copii.

Alberta Preda a obținut custodia temporară a micuților și dorește să-i ia în Franța, acolo unde este stabilită și unde deține un cabinet stomatologic.

Deși a fost însoțită de oamenii legii, Alberta nu a reușit să-și vadă copiii, Andrei refuzând să deschidă ușa locuinței.

Andrei Tinu o acuză pe Alberta de indifelitate

La începutul anului, Andrei Tinu a povestit că a fost mințit de soția lui. „Eu sunt despărţit de soţia mea, în mod oficial, de la începutul lunii decembrie.

Atunci am surprins-o la Viena minţindu-mă, spunând că este la un curs, la un congres de medicină şi de fapt, nu era. Se dusese cu alte scopuri.

Ulterior am aflat că a petrecut un weekend acolo cu un alt bărbat. Atunci am luat hotărârea să divorţez. (…)

Din păcate, nu ne-am înţeles amiabil, adică să divorțăm la notar. Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 pentru că eu consider că am epuizat toate căile de rezolvare a acestui conflict, toate căile amiabile. (…)”, a declarat bărbatul atunci, la Antena Stars.

Alberta, la rândul ei, îl acuză pe Andrei Tinu de infidelitate

„După apariția în presă a imaginilor în care soțul meu, Andrei Tinu, este văzut cu fosta sa studentă la Berlin, în ipostaze intime, fapt ce denotă că cei doi se aflau deja într-o relație, am primit telefoane de la mai multe cunoștințe care mi-au spus că cei doi au mai fost văzuți împreună încă de când respectiva fată îi era studentă!

(…)

Doresc să precizez că, de mai puțin de un an activez ca medic stomatalog în Franța. Aici am deschis un cabinet particular, în urma deciziei luate împreună cu soțul meu.

Nu m-am mutat definitiv, ci doar am inițiat un business care, ne-am gândit noi, după ce va fi pus pe picioare suficient, nu va mai necesita prezența mea fizică, dar ne va furniza un venit suplimentar nevoilor familiei noastre și educației celor doi copii.

Eu vin periodic acasă și vorbesc zilnic la telefon cu copiii, petrecem concediile împreună, etc.

În ciuda faptului că soțul meu apare în imagini și fotografii în ipostaze intime, care certifică faptul că mă înșeală deși noi doi suntem încă soț și soție, tot el încearcă în disperare să mă acuze de fapte care nu s-au întâmplat niciodată”, a spus Alberta, în urmă cu ceva timp, potrivit Spynews, citat de VIVA!.

Foto: Libertatea.ro / Facebook

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle, relație tensionată cu familia regală britanică: Nu s-a schimbat nimic, nimeni nu vorbește cu ei …

Simona Gherghe, criticată de mămici. Acum a explicat de ce fetița ei încă nu a renunțat la scutec și suzetă

Și-a pus căsnicia în pericol prin acest gest! Cântărețul a fost surprins ținând o altă femeie de mână. El și soția lui au împreună un fiu în vârstă de patru ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete