Cum se simte Jorge, care a fost operat la picior după accidentarea de la Survivor 2023: „Nu poate să fie decât bine”

Jorge s-a accidentat grav la Survivor 2023, pe unul dintre trasee, și astfel a fost eliminat din concurs din motive medicale. Ajuns în România, medicul a decis că e nevoie de o intervenție la picior, așa că pe 2 martie a fost operat.

Pe 1 martie, în drumul spre spital, Jorge a trăit emoții puternice. „Prima operație din viața mea! Eu nu m-am operat în viața mea! Ba da, m-am operat la ochi. Dar nu am avut niciun oscior, niciun deget, nimic, rupt… Râd că am emoții! Deci mâine dimineață, la prima oră am înțeles că sunt primul pacient, de-aia mă internează din seara asta…', a spus el într-un vlog postat pe Youtube.

Pe 2 martie a suferit intervenția chirurgicală la menisc la prima oră. Și-a revenit imediat și a anunțat cum se simte. „Sunt optimist! Mulțumesc Survivor România, fără voi nu aș fi reușit să fiu la operația asta! Lăsând gluma la o parte, că mi-am asumat orice accidentare atunci când m-am dus la Survivor, e bine să nu lași să aștepți', a explicat artistul.

Jorge a fost operat la piciorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Când e ceva important trebuie să dai frica la o parte. Eu nu am simțit frică deloc, m-am ambiționat, am mers singur pe picioare până în sala de operație și am scos și pieptul în față pentru că era un moment în care trebuia să fiu curajos! Nu este cea mai grea operație! De-acum încolo nu poate să fie decât bine! Asta am în minte acum! Sunt fericit, e și de la perfuzii… Urmează să am vreo 6 zile de stat acasă după care am programat să filmez două podcasturi', a mai zis cântărețul, care începe perioada de recuperare.

„Mi-a zis cinci săptămâni să nu calc în piciorul stâng. Dar sunt optimist. (…) Vreau să îi mulțumesc lui Cătălin Măruță pentru că el m-a îndrumat să merg către acest medic, super profesionist. Am vorbit cu Cătălin înainte, el mă încuraja. Mă bucur că am un așa prieten bun', a mai spus Jorge pe YouTube.

Jorge s-a accidentat la Survivor 2023 la o întrecere cu Robert Moscalu. Cântărețul a căzut de pe o structură la înălțime și s-a rănit la genunchi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete