Cum se simte John Travolta după moartea soției sale? Dezvăluirile făcute de bunul lui prieten, Tommy Lee

Cum se simte John Travolta după moartea soției sale? Dezvăluirile făcute de bunul lui prieten, Tommy Lee

Tommy Lee l-a numit pe John Travolta „cel mai dulce om' pe care l-a cunoscut vreodată când a vorbit despre modul în care actorul face față morții soției sale.

Tommy Lee, în vârstă de 58 de ani, spune că John Travolta „se descurcă foarte bine', în ciuda faptului că a trebuit să facă față pierderii devastatoare a soției sale. La începutul acestui an, Kelly Preston a pierdut lupta împotriva cancerului mamar.

De asemenea, Tommy a declarat în interviul dat celor de la ET,  că John Travolta are o stare bună și că „are o echipă grozavă de oameni în jurul său și copiii lui se descurcă minunat. El încearcă tot ce îi stă în putință de a-i face să se simtă confortabil, deși acest lucru nu ușurează deloc durerea.'

Luptă dusă în secret

John și reprezentanții săi au anunțat moartea lui Kelly, care a avut loc pe 12 iulie, după ce a purtat o bătălie cu cancerul de sân. „A ales să-și ducă această luptă în secret. De ceva vreme a fost supusă tratamentului medical, susținută de familie și de cei mai apropiați prieteni'.

În aceeași declarație, actrița a fost descrisă drept „un suflet luminos, frumos și iubitor, care ținea enorm la ceilalți și tot ce atingea prindea viață.' Reprezentanții actorului au solicitat fanilor și presei să înțeleagă nevoia de intimitate din acel moment.

La o lună după moartea lui Kelly, John a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram un videoclip cu el și fiica sa Ella. Aceștia dansau împreună în memoria mamei: „era unul dintre lucrurile preferate ale lui Kelly, dansul dintre tată și fiică.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro