Andreea Esca intervine în scandalul dintre Alexia Eram și Antonia. Ce i-a interzis fiicei ei

Andreea Esca intervine în scandalul dintre Alexia Eram și Antonia. Ce i-a interzis fiicei ei

Scandalul dintre Antonia și Alexia Eram a izbucnit acum mai bine de o lună. Din cauza disputelor dintre ele, prietenia și colaborarea băieților Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden, a luat sfârșit.

Totul ar fi pornit de la faptul că frumoasei artiste nu i-a convenit faptul că iubita lui Mario Fresh petrece foarte mult timp în studioul de înregistrări. Astfel, Antonia i-a cerut lui Alex Velea să îi transmită prietenului și colaboratorului său să nu-și mai aducă iubita atunci când muncesc.

S-a rupt lanțul de iubire

În urma cererii solicitate de Antonia, iubitul său s-a conformat și a renunțat la colaborarea cu Mario Fresh, dar și la cea cu Lino Golden. Velea le-ar fi transmis că au uitat de unde au plecat și au mușcat mâna care i-a hrănit.

Din cauza scandalului iscat de Alexia și Antonia, Velea și-a concediat și impresarul, cel care a fost alături de el de la începutul carierei. Motivul acestei decizii a fost că Ursu nu a vrut să renunțe la parteneriatul cu Mario și Lino.

Andreea Esca este supărată pe fiica sa

Până acum, prezentatoarea știrilor nu a făcut nici o declarație privind scandalul în care este prinsă fiica sa. Însă săturată de știrile în care apare numele ei, Andreea Esca a pus piciorul în prag.

Apropiați ai celor două au declarat pentru impact.ro că Andreea Esca i-a spus Alexiei că acest scandal nu îi face bine și nu-i place că numele familiei sale este terfelit de presă.

„I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles, mai ales că ea și mama ei au o relație extrem de apropiată. Andreea are mult tact, a știut cum să pună problema', a declarat sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro