Cum se menține Regele Charles în formă la 74 de ani. S-a aflat ce face zilnic, timp de 12 minute, dar și ce mănâncă

În vârsta de 74 de ani, Regele Charles, cea mai în vârstă persoană încoronată ca monarh din istoria Regatului Unit, va fi încoronat sâmbătă, 6 mai. Potrivit unor surse regale, monarhul a depus eforturi pentru a se asigura că este pregătit pentru acest eveniment istoric, s-a și asigurat e în formă, preocupat fiind mereu de silueta lui.

Regele Charles își începe fiecare zi cu regimul de fitness 5BX, conceput pentru Forțele Aeriene Canadiene în anii 1950. Regimul de 12 minute include flotări, abdomene, extensii ale spatelui, întinderi și alergări pe loc, numele însemnând “cinci exerciții de bază”. Când stă la Balmoral, se pare că regelui îi place să facă și o plimbare în aer liber.

„Este nevoie de efort pentru ca un bărbat de jumătate din vârsta sa să țină pasul cu el”, a declarat un fost consilier pentru jurnaliști.

Ce regim alimentar are Regele Charles

Sursele spun că Regele Charles a ținut un regim alimentar bun și a făcut exerciții fizice de-a lungul vieții, deși la un moment dat a glumit spunând că menținerea greutății sale este o “bătălie fără sfârșit”. Se pare că nu mănâncă la prânz și, deși a cochetat cu ideea de a deveni vegetarian în anii ’70, s-a mulțumit să renunțe la carne și pește două zile pe săptămână și la lactate o zi pe săptămână.

După un mic dejun compus din fructe, nuci, semințe, ouă fierte moi și o ceașcă de ceai, Regele Charles nu va mai mânca nimic până la ora 17:00, când ia un ceai alături de sandvișuri și prăjituri, relatează Telegraph.

Potrivit publicației, regele nu bea nici măcar apă între mese, pentru a evita pauzele neprogramate la toaletă. De asemenea, lui Charles îi place să evite banchetele ori de câte ori este posibil, atât acasă, când primește oaspeți – preferă o recepție cu băuturi atunci când este gazdă -, cât și în străinătate.

regele-charles-cum-se-mentineSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Regele Charles călătorește cu propriul bucătar particular, pentru a reduce la minimum șansele de intoxicații alimentare. „Ar putea părea o extravaganță', a declarat o sursă pentru ziar, „dar este o necesitate absolută ca mâncarea să fie pregătită de propria echipă cât mai des posibil, deoarece astfel se reduce la minimum pericolul de intoxicații alimentare.'

De asemenea, potrivit surselor, monarhul are mereu cu el propria băutură atunci când călătorește în străinătate, pentru a fi amestecată de personalul său după gustul său precis – preferă un martini sec. Pe lângă bucătar și un bar aprovizionat, Charles călătorește întotdeauna cu un medic.

Revista Avantaje de aprilie e pe piață. Iată ce poți citi în această ediție:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete