Dinu Maxer se roagă pentru a-și găsi o iubită. Cât a suferit din cauza despărțirii de Deea: „M-au ajutat și niște pastiluțe, antidepresive”

Dinu Maxer se roagă pentru a-și găsi o iubită. Cântărețul vrea să își refacă viață neapărat, mai ales că a suferit mult din cauza despărțirii de Deea Maxer. A ajuns chiar și pe pastile, atât de rău i-a fost după separarea de mama copiilor lui.

Pe 28 martie, Deea și Dinu Maxer au divorțat, au semnat actele la notar. Deși au încercat în repetate rânduri să își salveze căsnicia, nu au reușit, după cum a declarat cântărețul. „Este o situație pe care trebuie să o gestionez foarte mult. Chiar dacă s-a încheiat divorțul, ne-am separat, copiii sunt bine, lucrurile au început să evolueze, tot sunt momente care trebuie gestionate, pe care înainte le împărtășeai cu partenerul și acum nu mai poți.(…) Totul continuă între noi, am eu o vorbă, nu ne-am certat, doar ne-am separat. Noi ne-am cam tot certat până ne-am despărțit.

Aș puncta totuși, poate e și un sfat pentru ceilalți, au fost două tentative de împăcare până la semnarea actelor de divorț, una a durat trei zile, ca în povești, dar s-a încheiat. Așadar, în momentul ăla ne-am dat seama clar că nu se mai poate face nimic. Încă o dată vreau să spun, și eu, poate mai mult decât Deea, dar și Deea a luptat pentru căsnicie, nu ne-am despărțit ușor și fără să apelăm la toate variantele, inclusiv la rugăciuni', a dezvăluit Dinu Maxer, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Deea și Dinu Maxer au semnat actele de divorțSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

După despărțire, Deea și Dinu au fost criticați că s-au separat, că nu au rămas împreună pentru copii. Dinu a răbufnit, a spus că preferă așa decât să aibă o situație tensionată în familie. „Legat de copii, fiindcă acuzația principală care ni se aducea era «Aveți grijă de copii, că voi vă refaceți viața, dar copiii ce vor face», atunci am stat și ne-am gândit că poate cel mai important lucru pentru copii e să nu simtă că ei sunt despărțiți.(…)

Noi nu ne-am înșelat, nu ne-am bătut, nu au fost motive d-astea serioase, din care desfaci o căsnicie. La noi a fost o picătură care a tot măcinat. (…). Eu n-am putut să țin secret, eu în momentul în care s-a semnat la notar… Oamenii mă știu cu zâmbetul pe buze, și mă întrebau, că nu mai puteam zâmbi, și nu puteam să-i mint, un alt defect al meu', a continuat Dinu Maxer.

Dinu Maxer vrea să își găsească rapid o iubită

Chiar dacă acum e bine, Dinu Maxer a suferit mult după despărțire. „Mă vezi zâmbind, eu nu zâmbesc fals acum, sunt liniștit. M-ai întrebat înainte să înceapă emisia cum sunt. Acum sunt bine. Nu am fost bine, recunosc. M-au ajutat și niște pastiluțe, antidepresive, adică am trecut prin toate fazele, de negare, de acceptare', a zis el.

Artistul a mai adăugat că și-ar dori ca Deea să își găsească un partener, iar el o iubită. „În momentul când ești bine și ești împăcat cu situația nu cred că mai contează. Ba dimpotrivă, poate spun ceva ciudat, dar mi-aș dori să-și găsească pe cineva acum. Să nu fie despărțirea degeaba. Adică ne despărțim și ce facem, stăm și plângem după? Și eu îmi doresc (n.red. o nouă relație), mă rog pentru lucrul ăsta.', a încheiat el.

Revista Avantaje de aprilie e pe piață. Iată ce poți citi în această ediție:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete