Cum se menține Ilinca Vandici în formă de când este izolată la domiciliu?

Ilinca Vandici (33 de ani) este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră.

Recent, vedeta a dezvăluit cum se menține în formă de când este, ca mulți alți români de altfel, în izolare la domiciliu.

Cum se menține Ilinca Vandici în formă de când este izolată la domiciliu?

„Folosesc în favoarea mea fiecare clipă, acum am timp să stau toată ziua cu familia, să descoperim căminul nostru împreună.

Jucăm împreună remi, activity, uno, monopoly. În fiecare seară ne adunăm în jurul mesei și ne facem serile mai frumoase.

Încerc să mănânc atât cât pot de sănătos, să îmi păstrez un program echilibrat, fac sport în casă.

Am și arătat prietenilor mei din online cam cum se desfășoară aceste ore de sport, de acasă.

Sunt convinsă că vom trece cu bine peste această perioadă, depinde doar de noi să fie totul bine.

Avem o putere imensă de a schimba lumea, dar este alegerea noastră să devenim mai buni, cu mai multă compasiune și atenție la ceea ce se întâmplă în jurul nostru”, a spus Ilinca Vandici, potrivit Libertatea.

În anul 2017, luna octombrie, vedeta de televiziune s-a căsătorit cu Andrei Neacșu. Cuplul are împreună un fiu, Zian, născut cu doar câteva luni înaintea nunții, în iulie 2017. În ziua cununiei religioase, fiul perechii a fost creștinat.

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 424,114 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 18,931 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 794 de cazuri, iar, dintre pacienții testați pozitiv, 79 s-au vindecat și 13 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Delia și soțul ei se alături eforturilor de ajutorare generate de pandemia de coronavirus

Cât de mult îi seamănă Kate Middleton mamei sale! Fotografie nemaivăzută cu ducesa de Cambridge nou-născută alături de mama ei

Tabloidele britanice i-au oferit unui actor 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete