Cum se înțelege Sandra cu copiii lui Adrian Mutu din relațiile anterioare: „Ea are înțelepciunea aia, chiar dacă e tânără”

Adrian Mutu a trecut prin mai multe căsnicii și divorțuri, însă acum e fericit în brațele Sandrei, femeia mai tânără cu 15 ani decât el. Despre aceasta a făcut acum dezvăluiri.

Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu și apoi cu Consuelo. Din căsniciile anterioare, fostul fotbalist are trei copii, un băiat și două fete. Deși a început o nouă viață alături de Sandra, antrenorul nu și-a uitat ceilalți copii și are o relație bună cu aceștia.

Soția lui Adrian Mutu l-a adus pe lume pe micuțul Tiago în urmă cu 4 ani, pe când avea doar 23 de ani. Sandra nu a făcut niciodată diferențe între copilul ei și ceilalți copii ai lui Adrian Mutu, scrie Libertatea.

Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Adrian Mutu a spus ce relație are actuala soție cu toți copiii lui. „Ea vorbește cu fetele, cu Mario, cu toată lumea. Nu e niciun fel de problemă. Suntem în 2021 până la urmă. Ea are înțelepciunea aia, chiar dacă e tânără. Ceea ce este important', a declarat Adrian Mutu.

adrian-mutu-si-sotia-sandra-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Povestea de iubire dintre Adrian Mutu și Sandra

În anul 2013, Adrian Mutu divorța de Consuelo, cea de-a doua soție a lui și femeia care i-a dăruit două fetițe. Rapid, în 2014, fostul fotbalist devenit antrenor avea să înceapă o relație cu Sandra Bachici, cea care a devenit doamna Mutu. S-au căsătorit în 2015, iar în 2017 avea să vină pe lume băiețelul lor, Tiago Mutu.

Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani, și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani', a mărturisit Adrian Mutu pe Youtube.

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos.

Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimneața am stat. Se umpluse frigiderul. În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!', a mai povestit Adrian Mutu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete