Prințul George, năzbâtii ca orice alt copil obișnuit. Nu o să vă vină să credeți ce a mâncat de pe jos

Bear Grylls a dezvăluit mai multe detalii despre întâlnirea sa din 2019 cu Prințul George în timpul unei apariții la Good Morning Britain.

Se pare că Prințului George nu îi este frică să încerce ceva nou! Bear Grylls a apărut marți, 9 noiembrie, la Good Morning Britain și a dezvăluit câteva detalii de la întâlnirea sa din august 2019 cu tânărul prinț, despre care aventurierul britanic a spus că este un „mic erou' pentru că a mâncat o furnică vie.

Momentul s-a întâmplat la Regata Cupei Regelui de pe Insula Wight când bunica lui George, Carole Middleton, l-a invitat pe Grylls să-l cunoască pe prinț, un mare fan. Grylls, în vârstă de 47 de ani, a explicat că nu a vrut cu adevărat să-l încurajeze pe George să mănânce o furnică în acea zi, dar momentul s-a ivit și nu a rezistat.

„Stăteam de vorbă, iar el era jos și, în timp ce vorbeam noi, un șuvoi de furnici i-a trecut printre picioare. Amândoi ne-am uitat la ele, el s-a uitat la mine cu acei ochi mari uimiți, iar eu am spus: Hai, trebuie să mâncăm unul. Și el a spus: Oh, într-adevăr? și a mâncat', și-a amintit Grylls într-un clip de la GMB publicat de The Mirror UK.

„A fost un privilegiu să-i dau viitorului rege prima sa furnică, iar ochii i s-au luminat așa cum fac cu oricine când sunt în sălbăticie și îl ajut să-și depășească temerile. Un mic erou', a mai spus Grylls.

**STRICTLY EMBARGOED UNTIL 2230 BST SUNDAY MAY 19**  The Cambridge family visit Kate’s “Back to Nature” GardenSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Grylls a ajuns să câștige Regatta în acea zi și l-a menționat pe George în timpul ceremoniei de premiere.

„Și, de asemenea, prințul George, prima ta furnică pe care ai mâncat-o astăzi… Și acesta este un moment grozav. Bravo!', a spus Grylls, stârnind râsete din partea lui Kate Middleton și a prințului William.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete