Cum se înțelege Bursucu cu fata vitregă: „Am dat în străchini, dar pe mine m-a ajutat Dumnezeu să am un copil înțelept”

Bursucu este de 10 ani într-o relație cu Andreea și împreună au o fetiță de câțiva anișori. Dintr-o căsnicie anterioară, iubita prezentatorului mai are o fiică, iar acesta a spus cum se înțelege cu ea.

De 10 ani Bursucu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnica lui, Andreea. Recent, prezentatorul a povestit cum se înțelege cu Alessia, fata sa vitregă. Se pare că tânăra l-a acceptat imediat pe iubitul mamei sale și vorbește absolut orice cu el.

Eu am reușit să am o relație bună cu fiica cea mică datorită Alessiei. Eu am învățat cu Alessia cum se crește un copil. Iar copilul ăsta a avut o răbdare cu mine, crede-mă. Și eu am dat în străchini, dar pe mine m-a ajutat Dumnezeu să am un copil înțelept, așa cum era ea, mică, era foarte înțeleaptă, înțelegea că tati nu a înțeles situația, dar «tati o să își revină, tati mă iubește». Și asta ne-a apropiat foarte tare, iar pe mine m-a ajutat foarte mult în relația cu asta mică', a declarat Bursucu pentru CANCAN.

Vedeta a declarat că se bucură că a reușit să lege și o frumoasă relație de prietenie cu fiica sa vitregă. Alessia nu se ferește de Bursucu și când are nevoie de sfaturi nu ezită să apeleze la el.

Suntem prieteni, da. E adevărat că prietenă mai bună e cu maică-sa și e și normal să fie așa. Dar la 17 ani nu ascunde absolut nimic, vorbește deschis despre orice'.

bursucu-si-andreeaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Bursucu face naveta București-Constanța ca își vadă familia

Prezentatorul s-a obișnuit să fie mereu pe drumuri pentru a fi alături de familia sa. Viitoarea soție a lui Bursucu locuiește în Constanța alături de copii, în timp ce el are mai multe job-uri în București.

„După 10 ani nimic nu mai poate fi greu, aproape că mașina merge singură.

🙂 M-am obișnuit cu traseul. Când nu pot fi la Constanța există aplicații video, mulțumesc lui Dumnezeu că trăim în era tehnologiei. Așa că vorbim exclusiv pe video call, ne vedem zilnic. În cazul în care mi se face atât de dor, mă urc în mașină și mă duc până la Constanța, le văd și mă întorc dimineață în București', ne-a spus recent vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete