Cum se descurcă Radu Ștefan Bănică cu banii. E actor, dar și tânăr om de afaceri: „Nu făceam nici 100 de lei pe zi, deci a fost ceva groaznic”

Radu Ștefan Bănică e băiatul lui Ștefan Bănică jr. și al Cameliei Constantinescu. Are 21 de ani și e stabil financiar, se întreține din banii pe care reușește să îi câștige ca actor, cântăreț și ca om de afaceri, căci deține o cafenea.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, mă întrețin singur de câțiva ani. Anul ăsta mă mut, sunt în proces. Cu primii mei bani mulți pe care i-am făcut am deschis o cafenea. Cafeneaua e în Piața Constituției, e singura pe Libertății, pe bulevard, și am început acum un an… a fost jale, n-am ce să zic.

Atunci nu eram așa de ocupat. Am avut un an de pauză, jumătate de an în care n-am făcut nimic, n-am luat niciun casting, n-am luat nicio ofertă. Hobby-ul e business-ul pentru mine, îmi place ideea de antreprenoriat în toate domeniile! Am avut multe greșeli și prin acest drum dar, uite, ce înseamnă să fii perseverent și să crezi într-un produs: primele șase luni eu am venit cu bani de acasă, și n-a fost pe banii lui tata, n-a fost pe banii lui mama.

Nu făceam nici 100 de lei pe zi, deci a fost ceva groaznic. Aveam doi (n.r.: angajați) atunci și, ușor-ușor, a început să meargă, am început cu promovarea pe care am știut eu s-o fac', a povestit Radu Ștefan Bănică, în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu, transmite kanald.ro.

radu-stefan-banica-bani-situatie-financiare-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În aceeași emisiune, el și-a amintit și cum a decurs primul spectacol pe care l-a avut alături de celebrul lui tată. „Când eram mic i-am spus (n.r.: tatălui său) că vreau să fiu artist. Vreau să cânt, vreau stadioane, eu de mic mi-am făcut ideea. Și-mi spune tata că muzica nu e o meserie, este un hobby (n.r.: o pasiune), dacă vrei meserie, te faci actor, și în capul meu zic: hmm… eu vreau să mă fac și actor.

Cred că se referea (n.r.: tatăl lui, Ștefan Bănică Jr.) la hobby prin faptul că, dacă vrei muzică, te duci la Conservator. Doar că eu am vrut să fiu de mic artist, am vrut să cânt', a povestit Radu Ștefan Bănică.

„Mi-am dat seama că hopa… de acum ar cam trebui să fiu atent. Eu mereu am fost atent, în primul rând din respect față de familia mea, de numele pe care îl port. N-am avut nicio abatere, mereu am avut grijă.(…) Prima dată când am cântat cu tata a fost la Sala Palatului. Aici e foarte amuzantă povestea, pentru că el a vrut să îl acompaniez cu pianul. Mi-a luat mult curaj să îi zic dacă n-ar vrea să cântăm. Mi-a zis bine, hai, cântă. El e pus pe treabă, e foarte profi. Nu mă lua ca fiul lui, ci ca pe un coleg. Nu mai am teama că dacă se implică există comentarii, pentru că ele există mereu, o să spună că m-a băgat, că m-a scos, dar eu îi spuneam abia după ce luam castingul', a mai mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică a împlinit 21 de ani pe 7 februarie și Ștefan Bănică a publicat o imagine rară cu el și cu fiul lui, pentru a marca această zi, alături de mesajul: „21 de ani, azi! Trece timpul!'.

De asemenea, și Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a postat pe rețelele de socializare o imagine inedită cu Radu de când erau mici, însă ceea ce a atra atenția tuturor și a stârnit hohote de râs a fost mesajul ei, în care își alintă fratele „zână'.

„La mulți ani zânei!!!', a scris Violeta Bănică, alături de un tag cu numele fratelui ei și o inimioară.

Radu Ștefan Bănică are o relație frumoasă cu sora sa Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Cei doi se înțeleg foarte bine și petrec foarte mult timp împreună, iar Radu are mereu numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale: „Mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre.'

Citește și: Ștefan Bănică Jr. a vorbit deschis despre cei trei copii ai lui

Radu Bănică, despre întâmplarea marcantă pe care a avut-o la școală: „A fost oribil'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete