Radu Bănică, despre întâmplarea marcantă pe care a avut-o la școală: „A fost oribil”

Radu, băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică, recunoaște că nu este deloc ușor să aibă un tată celebru. Tânărul actor a povestit ce întâmplare marcantă a avut loc la școala la care a învățat.

Deși mulți cred că a avea părinți celebri este un avantaj, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică nu crede același lucru. Radu Ștefan și-a dorit la un moment dat să se mute din țară, pentru că nu mai putea îndura comportamentul îngrozitor al colegilor săi de la școală. Tânărul a suportat multe în urmă cu câțiva ani și acum este fericit că s-a încheiat coșmarul prin care a trecut.

„Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români.

Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii', a spus Radu Bănică, în cadrul unui podcast recent, relatează Fanatik.

radu-banica-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Radu Ștefan Bănică povestește cum se comportau colegii de clasă cu el, pentru că tatăl său era celebru. Fiul lui Ștefan Bănică nu poate uita nici acum un gest îngrozitor pe care l-au făcut copii de la școală. Aflați în pauză, mai mulți colegi i-au aruncat lucrurile din ghiozdan prin clasă, iar mai apoi au vrut să îi arunce ghiozdanul pe geam.

„Au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam. «Ce? Pleacă de aici, că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters»', i-ar fi spus un coleg lui Radu Bănică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete