Vica Blochina a trișat la Survivor 2023. Abia acum s-a aflat, după ce a fost eliminată: „Eu am fost ca o mamă”

Invitată pe 8 februarie în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Vica Blochina a spus ce relație are acum cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă, Eda, după ce acesta s-a supărat pe ea că a plecat la Survivor 2023. Totodată, ea a recunoscut că a trișat în timpul concursului.

Edan era supărat pe mama lui, Vica Blochina, că a acceptat să meargă la Survivor 2023, spunea că nu e de ea acest concurs. „Eu când i-am spus prima oară lui Edan că vreau să plec la Survivor, el știindu-mă pe mine cum sunt, a spus: «Mami, te rog frumos, nu te duci. Te rog, Survivor nu e pentru tine. Mami, te rog frumos, ai 47 de ani, unde te duci tu acolo?» El 16 face acum în mai. Zice: «Te rog să nu porți costum de baie». I-am zis că promit că nu o să port costum de baie. Era supărat pe mine că am plecat, dar am respectat regulile, fiind adolescent, îți dai seama că se uită și colegii lui', a explicat Vica la Pro TV.

Chiar și așa, ei s-au împăcat când ea s-a întors. „Normal că m-a felicitat! Mi-a spus: «Nu-mi vine să cred că ai putut să faci toate probele, ai fost, mami, cam înceată, dar foarte bună la finalizare».

Pentru mine ăsta a fost cel mai important lucru, copilul meu spune că am fost bună pe probe', a mai spus ea în direct la Pro TV.

vica-blochina-a-trisat-la-survivor-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Când a venit vorba despre colegii ei, ea nu s-a abținut de la comentarii. „Jorge, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun. Era un concurent foarte ordonat. Așa cum este acasă, prințișor. Și pe traseu era superordonat.

Șerpălău a fost Iftimoaie, a fost urât că m-am certat cu Jorge din cauza lui. Știam că mă vorbește urât pe la spate, dar nu atât de urât. Eu am crezut că el a învățat lecția de la Ferma. Din punct de vedere sportiv, e foarte slab. Când am ajuns în competiție, între ei a fost o luptă psihologică. Ionuț nu a fost bun pe traseu, nici acum nu e, de acolo a devenit așa. Jorge a fost în exil, nu a mai putut face gașca lui, Ionuț a acaparat, așa', a declarat fosta concurentă la Survivor România 2023, conform fanatik.ro.

Vica Blochina a povestit apoi despre relația cu Bianca Patrichi, Ada Dumitru și Carmen Grebenișan, colegele ei. A furat ciocolată pentru ele, așa a și trișat. „Bianca a fost prietena mea foarte bună de când am ajuns în acest concurs. De când a venit, i-a ars pe toți, pe Jorge l-a bârfit în ultimul hal, pe Iftimoaie, noi eram ok. Vorbim despre familii și lucruri intime. Eu nu vreau să vorbesc acum pentru că ea nu e aici să se apere.

Ca om, vizavi de mine, a greșit. Toată ziua fetele mele plângeau după ciocolată. Carmen plângea de dulciuri. Pe drum, eu am ginit la niște băieți din ăștia niște ciocolată, pe care eu am luat-o. Am împărțit-o în trei și le-am dat-o. Amenda e foarte mare, zbori. Am fost ca o mamă, lui Bianca îi spălam chiloții și sutienele de dimineață. Bia când a găsit momentul prielnic s-a dus la Ada și i-a spus', a mai dezvăluit Vica Blochina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete