Cum să fii chic în toate pozele

Dacă vrei să arăți bine în poze trebuie să știi câteva secrete pe care modelele cu experiență își sprijină cariera și succesul. În primul rând statul frumos în poză înseamnă să te pui în valoare, să-ți cunoști trupul foarte bine, să știi cât și cum trebuie să zâmbești și să ai un minimum de cunoștințe despre… limbajul trupului.

Body Language

În poze, poziția mâinilor te trădează mai mult decât privirea. Dacă îți ții brațele încrucișate sau dacă le ții defensiv în zona pieptului, mesajul subliminal pe care-l vei transmite este acela de nesiguranță, slăbiciune, lipsă de încredere, nu-ți place, te simți nefiresc, jenată și categoric ai vrea să fii în altă parte dar nu acolo!
Un exemplu semnificativ este vedeta din Twilight, Kristen Stewart, chiar dacă acum și-a mai cizelat imaginea publică, și mai mult la presiunea stiliștilor, aparițiile ei de-a lungul anilor au fost dezastruoase. 
Kristen Stewart

Stai dreaptă, dar nu cu bărbia în vânt!

Un trup schimonosit adus de umeri în față nu este cea mai bună imagine cu care să te mândrești în poze. Poți să te îmbraci cu cele mai elegante și sofisticate ținute, dacă poziția corpului tău nu este în concordanță cu vestimentația, degeaba atâta efort și bani pentru haine!
Umerii și spatele trebuie să facă o echipă de milioane împreună. Trebuie să ne spună amândoi, la unison, că se simt bine cu tine, că sunt odihniți, lucrați, tonifiați și fericiți. Spatele drept și umerii relaxați fără să fie încordați și trași prea mult și artificial în spate, aducând nefiresc pieptul în față, spun despre tine că știi ce vrei de la viață, de la ceilalți și-ti cunoști calitățile.
Poziția cu umerii căzuti și spatele gheboșat trădează un caracter slab și lipsit de siguranța de sine. Actrița Keira Knightley, foarte apreciată pentru calitătile ei dramatice dar și pentru dicția specială de a mușca din fiecare cuvânt, nu pare să realizeze marele deserviciu pe care și-l face neadoptând o ținută conform cu statulul ei hollywoodian. 
Keira Knightley

Atitudine de divă

Genunchii, dacă îi expui, arată-i ca și cum te mândrești cu ei și cu picioarele tale. Vrei să arăti precum o divă de milioane de stele? Lasă-ți aproape toată greutatea trupului pe un picior, flexează-l ușor pe celălalt, adu-l zece centimetri mai în față, nu-ți ascunde mâinile, coloana dreaptă, nu-ți ridica bărbia și zâmbește enigmatic. Katie Holmes, deși cu trăsături dulci și delicate, nu s-a remarcat pe covorul roșu cu posturile ei demne de un statut de Hollywood.
Katie Holmes
Autor: Florentina Mușat
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete