Coafuri office pentru toate lungimile de păr

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Rutina își pune adesea amprenta și asupra felului în care obișnuiești să-ți prinzi părul dimineața, înainte de a pleca despre birou. Iată câteva idei de coafuri office, indiferent că ai părul scurt, mediu sau lung.

coafuri pentru birou

Coafuri office pentru părul lung

În cazul părului scurt, avem o mulțime de posibilități de a-l coafa, în fiecare zi altfel. Și totuși, câte dintre noi au timpul și dispoziția necesară de a-l ondula, îndrepta sau prinde diferit zilnic?

Dacă obișnuiești să-l prinzi într-o coadă simplă, la spate, iată ce poți face rapid: îl prinzi într-o coadă de cal, pentru a căpăta volum, apoi, cu două elastice foarte subțire, îl prinzi din nou, la distanțe egale.

Îl prinzi în coc, pentru a nu  te încurca în timp ce lucrezi? Înainte de a crea cocul clasic, lasă o șuviță liberă, pe care o vei împleti apoi și o vei răsuci în jurul cocului. Este atât de simplu să oferi cocului o altă interpretare!

Inspiră-te din coafurile franțuzești pentru a crea răsuciri sofisticate, care se pun în practică foarte ușor. Astfel de coafuri dau volum părului și îi asigură o eleganță tipică hairstylingului de salon.

Părul mediu

De regulă, îl ondulăm, dacă este drept, și cam atât. Învață să creezi împletituri. Sunt foarte ușor de realizat și dau mai multă personalitate coafurilor tale de zi cu zi. Fie că vorbim despre clasica împletitură spic sau coadă de pește, important este să exersezi mai mult timp, astfel încât, în timp, să poți realiza și impletituri pe anumite porțiuni de păr.

Părul scurt

Pare cel mai ușor de coafat, dar și cel mai previzibil. Tocmai de aceea, nu-l tunde foarte scurt. Tunsoarea ideală include și  un breton asimetric, astfel încât în fiecare zi să-l poți aranja într-un alt mod, într-o altă direcție.

Cătălina Chiricheș
Foto: Shutterstock

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete