Cum să dai volum părului după vârsta de 50 de ani. Trucurile la care apelează Catherine Deneuve, Sharon Stone, Sophie Marceau sau Celine Dion

Cum să dai volum părului după vârsta de 50 de aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

După vârsta de 50 de ani, rădăcinile firului de păr slăbesc. Acesta devine mai fragil, se subțiază și se rupe mai ușor, iar podoaba capilară își pierde volumul. Acesta este motivul pentru care multe femei care au împlinit această vârstă aleg să-și tundă părul scurt. 

Cu această problemă se confruntă orice femeie, fie ea femeie obișnuită sau vedetă. Vedetele apelează la tot felul de trucuri pentru a ascunde problema degradării părului. Te confrunți și tu cu părul lipsit de volum? Trucurile unor vedete internaționale te pot inspira. Iată, așadar, cum să dai volum părului după vârsta de 50 de ani.

Cum să dai volum părului după vârsta de 50 de ani

Site-ul www.gala.fr ne pune la dispoziție patru metode prin care putem da volum părului.

  1. Tunsoarea în scări

Jane Fonda și Sharon Stone mizează pe tunsoarea în scări, ușor de întreținut acasă. Părul trebuie spălat cu un șampon redensificator, care îngroașă firul de păr, dându-i volum de la rădăcină. După spălare, părul trebuie uscat cu foehnul și peria rotundă. În timpul uscării, ridică rădăcinile pentru a obține volum. Poți apela la spuma de fixare înainte de a începe coafarea și la fixativ după coafare.

2. Periere și tapat

Caroline de Monaco și Catherine Deneuve au ales, la rândul lor, de multă vreme, tunsoarea în scări. Ca tehnici de coafare, cele două aleg perierea și tapatul. Un tapat ușor dă impresia de volum coafurii în ansamblul ei. Evident, nu trebuie uitat fixativul.

3. Bretonul

Camilla Parker Bowles și Sophie Marceau au ales, ca și vedetele menționate mai sus, tunsoarea în scări. În plus, ele au optat pentru o coafură cu breton și astfel au împușcat doi iepuri dintr-odată. Au dat volum părului și și-au mascat ridurile de pe frunte.

4. Extensiile 
Iată un truc la care au apelat Celine Dion și Brigitte Macron. Părul fin și fragil a fost motivul pentru care cele două doamne și-au pus extensii pentru a da volum părului. Palatul Elysee a publicat chiar un anunț de angajare a unui hairstylist specializat în extensii. Cât despre Celine Dion, aceasta optează pentru extensii mai cu seamă atunci când urcă pe scenă. Atunci, pe umerii ei se revarsă o adevărată coamă de leu.
Citeste si
Sursa foto: hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete