Cum să câştigi dintr-o afacere cu nasturi – interviu cu NicoDumitrascu

Cum să câştigi dintr-o afacere cu nasturi – interviu cu NicoDumitrascu

Cu cât mai mulţi nasturi, cu atât mai bine! Se pare că o astfel de propoziţie o caracterizează pe creatoarea NicoDumitrascu, care îşi propune să ne facă zilele mai frumoase şi mai colorate.

Poza 1

Va spunem sincer, de multă vreme nu am mai cunoscut un om atât de optimist, care să vrea să schimbe un anumit stil de viaţă sau o stare prin produsele pe care le creează.

Fie că vorbim de tricouri, bijuterii sau decoraţiuni pentru casă, produsele din magazinul NicoDumitrascu nu au cum să treacă neobservate. Oricât de supărat, trist sau mohorât eşti , nasturii coloraţi te scot imediat din pasa proastă pe care o ai.

Mi-a plăcut întotdeauna să fiu independentă. Când eram mică, tatăl meu îmi spunea tot timpul că o să pot face ce vreau atunci când voi fi independentă financiar

Cred că mi s-a întipărit foarte bine în cap pentru că am început să lucrez foarte devreme. La început o ajutam pe mama mea. Avea un magazin alimentar şi mă angajam pe perioada verii ca să fac rost de bani pentru mare. Asta până pe la 19 ani, când am descoperit lumea advertisingului. Am rămas fascinată de ea. Am fost foarte curioasă de tot ce înseamnă construcţia unui brand şi am învăţat din ce în ce mai multe, până am ajuns în poziţii de marketing şi am reuşit să cresc branduri.

Poza 2

Satisfacţia e foarte mare, dar totodată timpul şi energia rămase pentru familie se diminuau din ce în ce mai mult. Aşa că am renunţat! Am ales să stau mai mult pe lângă familie şi să nu pierd copilăria băieţelului meu.

La Breslo.ro am ajuns din nevoia de a-mi expune produsele într-un mediu în care lucrul de mâna să fie înţeles şi apreciat.

Cei care vin pe Breslo.ro să caute produse ştiu deja că în spatele fiecărui produs găsesc muncă şi pasiune şi apreciază asta.

Am vrut să îmi văd toate produsele într-un loc şi de fiecare dată când intru în magazinul meu şi le văd expuse acolo îmi amintesc cu drag de procesul de creaţie prin care a trecut fiecare până să ajungă în faza finală de acolo.

Poza 3

Revelaţia cu nasturii am avut-o într-o noapte! 15 noiembrie. Cred că a însemnat mult pentru mine dacă am reţinut exact!

Nu mai ştiu cum am ajuns la nasturi. Am pornit de la culoare. Eu mai şi pictez din când în când şi fiind fascinată de asta, m-am gândit că mi-ar plăcea să fac ceva cu culoare.

M-am gândit la mine, la cum sunt eu şi mi-am dat seama că eu pot aduce un strop de culoare în viaţă oamenilor şi le-aş putea face viaţa mai frumoasă! Aşa am ajuns la Color your day'.

Acum sunt mama, soţie, creativă, fac consultanţă de marketing şi un curs de design vestimentar.

E clar că de vreo doi ani văd peste tot numai nasturi şi mesaje pe care le poţi face cu ei. Prietenii îmi trimit tot felul de poze care să mă inspire să creez chestii noi

Cred că mi s-a îmbogăţit viaţa foarte tare de când mă ocup de asta sic el mai mult mă bucur când după o muncă de 4 ore la un tricou primesc felicitări şi mesaje de la oameni care chiar îmi apreciază muncă. Asta mă încurajează foarte tare şi mă face să creez mai multe.

Poza 4

Dacă ţi-a plăcut povestea din spatele afacerii cu nasturi coloraţi, te invităm în magazinul Nicoletei >> Magazin NicoDumitrascu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate