Cum să aplici mascara pentru a avea gene lungi și dese? Trucul care te ajută să ai o privire pătrunzătoare

Dacă natura nu te-a înzestrat cu gene lungi și dese, nu trebuie să apelezi neapărat la genele false pentru a avea o privire pătrunzătoare, ci trebuie să ții cont de un truc foarte simplu atunci când aplici mascara. 

Atunci când ne dăm cu rimel, multe dintre noi facem greșeala de a aplica mascara în mai multe straturi, ceea ce face ca genele să se lipească între ele, să pară foarte groase și să aibă un aspect total nenatural. Chiar dacă specialiștii ne sfătuiesc să aplicăm un strat dublu de mascara, importantă este și modalitatea în care facem acest lucru.

Cum să aplici mascara pentru a avea gene lungi și dese?

Genele lungi și dese sunt visul oricărei femei, iar pentru a le obține, doamnele și domnișoarele fac mari sacrificii. Pe lângă tratamentele ce pot fi preparate în casă, pe bază de ricin sau alte ingrediente naturale, acel efect de alungire poate fi obținut și prin machiaj. Pentru a-ți contura perfect zona ochilor și a obține o privire pătrunzătoare, trebuie să aplici mascara începând din vârful genelor și nu de la bază. După ce ai aplicat rimelul pe vârful genelor, privește în jos și aplică un strat de mascara cât mai aproape de bază. Astfel, aplicând cele două straturi de rimel doar în partea de sus a genelor vei obține acele gene lungi și dese pe care ți le dorești, fără ca privirea ta să fie încărcată și să dea acea senzație de prea mult.

Folosind acest truc simplu, poți spune adio genelor false sau extensiilor de gene, rimelul fiind modalitatea prin care poți obține genele perfecte.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Faci mereu tratamente pentru a elimina punctele negre? Uite cu ce afecțiune dermatologică te poți alege

Serul natural care șterge redurile de pe chip în doar câteva săptămâni

Cum poți prepara un balsam de buze 100% natural

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete