Cum s-a îmbrăcat Mariah Carey la American Music Awards 2018. Artista a optat pentru o ținută cu vedere la lenjeria intimă

Gala American Music Awards este întotdeauna ocazia perfectă pentru ca celebritățile să-și demonstreze inventivitatea în materie de ținute. Dacă unele dintre ele aleg ținute atipice spre bizare, altele optează pentru ținute îndrăznețe către indecente, care lasă la vedere o mare parte a trupului.

Cum s-a îmbrăcat Mariah Carey la American Music Awards 2018

Din cea de-a doua categorie face parte și Mariah Carey, care, în ultima perioadă, a slăbit aproximativ 20 kg. Și cum era păcat ca un trup reinventat să fie ascuns în haine, artista a ales să arate lumii întregi cât de bine se simte în pielea ei. Prin urmare, s-a oprit asupra unei rochii negre, din dantelă transparentă, tip sirenă, care să-i pună în valoare formele.

Citește și Trucul de frumusețe la care apelează Mariah Carey pentru a-și menține pielea hidratată. Orice femeie poate face acest lucru

Evident, pe sub rochie era mai mult decât vizibilă lenjeria intimă. O provocare pentru fotografii prezenți la eveniment, care au făcut eforturi mari să o surprindă din cele mai bune unghiuri… cel mai bun unghi fiind, se pare, din spate.

Întreaga imagine de divă sexy a fost completată de un machiaj discret, dar foarte elegant și de o coafură lejeră. Dincolo de orice critică, Mariah Carey e mai sexy ca oricând și cu siguranță nimeni nu i-ar da 48 de ani.

Cum a slăbit Mariah Carey 20 kg

Mariah Carey a reușit să scape de povara celor 20 kg eliminând complet zahărul din alimentație. Pofta de dulce și-a satisfăcut-o cu fructe. Totodată, a redus semnificativ consumul de carbohidrați și a privilegiat consumul de legume. Artista a apelat și la un nutriționist ale cărui sfaturi le-a urmat cu sfințenie, dar și la un antrenor personal. La o singură plăcere vinovată nu a renunțat Mariah Carey pe parcursul dietei – la paharul zilnic cu vin alb sau roșu.

Citește și Mariah Carey, declarații sincere despre afecțiunea psihică cu care s-a confruntat: Am trăit în negare şi izolare'

Sursa foto: northfoto

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete