Cum s-au cunoscut Viorica și Ioniță din Clejani: “Avea 14 ani…”

Viorica și Ioniță din Clejani formează un cuplu de aproape trei decenii. Cei doi lăutari au povestit într-o emisiune TV cum a început povestea lor de dragoste.

Ioniță: Avea 14 ani, era o fetiță mică… și vine la mine și-mi spune, Nea Ioniță, îmi dai felia ta de tort? Cum să nu, păpușă…

Viorica: Hahaha! Pe vremea aia Ioniță era cuplat cu sora mamei mele, mai exact cu mătușa mea. Eu aveam 14 ani, el 18. Îmi aduc aminte că pe vremea aia avea un acordeon superb, puțini aveau așa ceva. El cânta și cafe-concert….

Ioniță: Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreabă, ce faci nea Ioniță? Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: păi nu mă cunoști?Sunt nepoata lui …. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine ea. Și am luat-o puțin după cort…

Viorica: Și m-a dus în spatele cortului și m-a pupat, nene, într-un fel….

Ioniță: Am pupat-o odată și bine!

Anul acesta nu este unul foarte bun pentru Viorica și Ioniță din Clejani. Problemele în care a fost implicată fiica lor Margherita a afectat întreaga familie. Dezinvoltura cu care Viorica vorbea cu jurnaliștii altădată s-a transformat în dușmănie și revoltă. Imaginile în care stropește reporterii cu apă, injuriile și cuvintele triviale au făcut furori pe rețelele de socializare. Fiica lor și-a făcut intrarea în lumea artistică datorită părinților care au sperat că va moșteni talentul artistic al familiei. Tot atunci numele ei a devenit din Margareta Manole, Margherita de la Clejani.

Foto: Facebook

Citeste și:

Incredibil! Ce nu știai despre Dan Armeanca, cel care a inventat manelele

Bianca Drăgușanu a încercat să se sinucidă?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete